Jeg ved det godt…

Der er gået lidt meget kneppepikkefuck-snak i den herinde (som om det er noget nyt)… Har da også fået et par løftede pegefingre, men helt ærligt. Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, så smut. Pik. 
Det er jo bare for sjov. En smule primitivt jovist. Men loosen up altså. Jeg er faktisk langt fra et vulgært menneske. Det er rigtigt! ! !

Dog har de mange grimme ord gjort at flere af de søgeord, som leder vej til bloggen er en smule … hvad-skal-man-kalde-det? … Skøre! Ja de er skøre…
Jeg delte en håndfuld af dem på min facebookside:
Photobucket

….. Syge syge freaks Skøre skøre mennesker altså. Fjollet!
Og bare som info: Der findes ikke nøgenbilleder af mig på nettet.

10 replies
 1. Stop det dog says:

  Ja nu er jeg måske ikke den hurtigste knallert på havnen men hvad er det du får løftede pegefingre over??

  At du skriver pik og sådan? Vulgære mennesker har det sjovere (sagde hende der ikke kan sige eller skrive k-ordet…)

  Svar
  • sneglcille says:

   Jeg har fået en mail, hvori jeg bliver kaldt vulgær.
   Baseret på mit sprogbrug, med pik og knep… Går jeg ud fra.

   Er det “knep” du ikke kan? Eller det andet med K (som jeg nemlig SLET ikke kan…)

   Svar
   • Stop det dog says:

    Knep kan jeg godt… foretrækker knald… Det er k-ordet for bejingle? K…u…

    Ahr…

    Jeg undrer mig tit over folk der bruger energi på at trykke på “ny mail” og forfatte en hønserøvs-mail og trykke på “send”.
    Jeg mener bare, hvad fanden får man ud af det? Lige som sure folk i trafikken som råber og skriger af andre. Spild af ilt, siger jeg bare.

    Svar
    • sneglcille says:

     Det er imponerende hvad folk åbenbart har behov for at lukke ud og bruge tid på indimellem.
     Træt bliver jeg!!!

     Svar
 2. Maria 5 år says:

  Sneglcille, du som er sådan en fin og yndig pige FY! Det undrer mig meget, at jeg så aldrig har fået sådan en kusse-mail med det værkstedssprog, jeg holder mig. Det ville jeg ellers have fundet ekstremt morsomt. Så skulle jeg nok skrive en beskidt mail som svar! HAHAHA. Åh det er jo sådan noget, der giver en barnlig sjæl stor lyst til at få tatoveret ‘fisse’ i panden, men igen – det er nok ikke så smart nede i vuggeren.

  Svar
  • sneglcille says:

   Jeg tror i det hele taget at jeg får en del mere hademail end mange andre. Min teori er at det er fordi jeg ikke er anonym, så er det nemmere at hate. På en måde. Ellers er jeg bare mere øretæveindbydende end dig. Hæh.
   Fisse i panden er ikke en dårlig ide… Eller bare på knoerne: Fiss.

   Svar
 3. Sofie says:

  Fatter simpelthen ikke hvorfor folk skal løfte pegefingre.. Årh for helved. Jeg blvier sgu også træt. Så lad dog være med at læse med? Jeg ELSKER at du ikke er så skide sippet og at der kommer nogle pikkeudbrud engang imellem!

  YOU ROCK Cille.
  Og til alle jer der ikke kan holde til det – PIK!

  Svar
  • sneglcille says:

   Det er ret skørt. Der er flere som har travlt med at analysere og rette mig. Nogle mener endda at jeg må have haft en hård barndom (wtf?), med mit behov for at udbasunere mit liv online. Og råbe pik udover det hele ??
   Det er ret tosset egentlig.

   Svar
 4. John says:

  Jeg har først lige opdaget din blok, så jeg ved ikke så meget om dit sprog eller hvad folk kunne få ondt i røven af. Jeg forstår dog at det må være mennesker uden den mindste form for fantasi eller forestillingsevne, der googler efter nøgenbilleder af dig. Med de lækre billeder du selv har postet, burde det ikke være nødvendigt med et nøgenbillede 😉

  Tak for gode grin og morsom læsning.

  John.

  Svar
 5. lillen says:

  Jeg tror folk hater mere på dig fordi du er så pæn. Er der nogen, der kan pisse på de bitre menneskers sukkermad, så er det folk, der er pænere end dem selv! Eller har det sjovere, går i pænere tøj eller har mere succes med … hvadsomhelst, i virkeligheden!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *