Heldigvis

varer dage som i går ikke ved. Og i dag er jeg tilbage på min pind. Imens at barnet bliver passet hos sin mormor, hvor man får varme knus, kanelsukker på sin grød og må spise foran fjernsynet. Det var med andre ord en glad snotdreng jeg vinkede farvel til i morges.
Børnepengene er havnet i det sorte hul kaldet min konto og solen skinner rent faktisk en lille smule, igennem kontorets persienner. Weekenden er her om små 7 timer og kaffen er varm.
Alt er godt.
Photobucket

5 replies
  1. Nanna says:

    Er stadig i tvivl om hvorfor vores børn ikke brækkede sig om kap i går, mens vi drak kaffe og sludrede… Arthur er også i feberland og ih hvor er det festligt! Kom snart forbi! (Også med raske lemmer)…

    Svar
  2. Jeannette says:

    Og så så man osse halvdelen af mine børnepenge forsvinde i det der dybe mørke hul, lidt til ferie i Paris til sommer og alligevel lidt tilbage… er det tilladt at bruge nogen på sig selv for en gang skyld??

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *