God læsning

Da Berlingske (jo, gu fanden må man linke til sig selv) bad mig anbefale 3 bloggere, var det oprigtigt svært at vælge. Men valget faldt på Rådne radisser, Marias maskinrum og Dines. Da de er med i mit daglige fix (sammen med blandt andre Maren, amarorama, Fuhrmann og Superheltemor). Men der er også mange andre, som bestemt fortjener at blive nævnt og skamlinket til. Så her kommer en håndfuld  blogs, som jeg også følger.  Jeg har i øvrigt også en blogroll i toppen, som jeg prøver at huske på at opdatere ind i mellem.
Nå here goes :

Citychick.dk – Forholdsvis ny blogger, som får mig til at klukgrine gang på gang.
Blå solskin – Alle de der små ting. Fin fin blog, som jeg har fulgt i et års tid.
Skriblerier – Man tager sig selv i at nikke genkendende til mange indlæg herinde. Virkelig hyggelig og skideskæg læsning.
Wewonder – Verdens sødeste Mie, som simpelthen bare er så pissepæn.
Stopdetdog – Ord er overflødige. Bare læs!
 ….
Det har taget mig en halv dag at færdiggøre indlægget her. WP har drillet, nej mobbet! Jeg håber at alle links virker. Ellers bliver jeg hysterisk.
God fredag!!

 

5 replies
  1. Blå Solskin says:

    Tusind tak for de fine ord! Når du sådan sender folk i min retning kunne det godt ske at jeg skulle begynde at skrive lidt oftere :-S blev helt overrasket da jeg så at jeg havde haft over 200 besøgende fredag-lørdag.

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] nemmere at skabe relationer med illustrerede indlæg. Og ja, så har jeg også fået stor hjælp af andre bloggere, som heldigvis har linket til siden et par gange. Enkelte har da også modtaget en tegning som tak […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *