Facts om 2. dags tømmermænd

Uploaded from the Photobucket iPhone App

 • Situationer og samtaler fra den pågældende aften, begynder så småt at genfindes i erindringen. Vidste I f.eks. at jeg er mega god til at highfive med lukkede øjne…? At jeg slet ikke har noget problem med at drikke “fiske fjæs” direkte fra flasken, og gerne deler med en gruppe komplet fremmede? Og at jeg kan freestyle rappe om rødt kød?
 • Mængden af vand, man kan bunde, helt uden at skulle tisse er ret imponerende. Tror jeg er oppe på 2 liter (og ditto kaffe). No peeing yet.
 • Motorik og reaktionsevne er betydelig nedsat. Har ikke tal på hvor mange ting jeg har tabt i dag. Og jeg hælder normalt ikke så meget yoghurt ned af mig selv, uden at opdage det…
 • I forlængelse af førnævnte, er distrætheden på sit højeste. Det tog mig noget tid at huske mit login til både arbejde og blog. Min trøje var på vrangen og jeg har både glemt buskort og nøgler.
 • Trangen til søvn er ubærelig. Må. sove.mere.asap.
 • Følelsen af… hmmmm… kådhed (?) er temmelig fremskreden. Jeg var parat til at jumpe samtlige intetanende mænd på min vej til arbejde.
 • Appetit… Hvad er det? Kan jeg ikke bare få en kop kaffe mere??!

 

 

16 replies
 1. Blå Solskin says:

  Jeg kender det alt for godt. Har drukket Cocio til morgenmad og kæmper pt en brav kamp med mine øjenlåg.

  Det er ondt at sende folk på arbejde sådan en dag.

  Svar
  • sneglcille says:

   Ja. Der findes billeder af mig med fiskefjæs ved min side. It ain’t pretty. Ooooog det sker ikke igen… Foreløbigt.

   Svar
 2. Carina says:

  Den der med appetit hopper jeg på!
  Min mave rumler en smule i det fjerne, men resten af kroppen skriger “NEEEJ” bare jeg tænker på at spise noget (hvilket kræver jeg skal ud og handle)

  Svar
  • sneglcille says:

   Præcis. Frokosten i dag varede for mig 10 minutter og bestod af brød og gulerødder. Skulle overhovedet ikke nyde noget at de andres koteletter og sovs. Aaaaad!

   Svar
 3. Maren says:

  Det er virkelig ærgerligt vi ikke arbejder samme sted. Så kunne vi sidde der og bøvse tømmermænd sammen – med trøjen på vrangen. Altså hvis nogen ville lukke os ind, that is. Din dag er totalt magen til min … og har lige skrevet nærmest præcis det samme som dig. Skægt.

  Svar
  • sneglcille says:

   Ja, det er ærgerligt! Der er ikke meget forståelse fra mine kollegaer… Jeg så godt dit indlæg. Og blev et kort øjeblik forvirret, hvorfor ved jeg ikke, har tydeligvis drukket en del hjerneceller væk.

   Svar
 4. Copenhagencakes says:

  Haha tak for et underholdende indlæg. Jeg har heldigvis fri da jeg læser til eksamen, og tydeligvis synes jeg ikke eksamenslæsning er så vigtigt, så jeg er først lige stået op… Tager mig sammen i morgen…

  Svar
 5. Malene says:

  Hej Cecilie.. Har nu læst mig igennem det det første af årene på din blog og er helt solgt til din ærlige måde at skrive om dit liv på! Bliver om muligt mere skruk af at høre om din lille guldklump 🙂
  Jeg har egentlig et spørgsmål til dig. Jeg har selv blogget engang for mange år siden. Det var på tv2’s blog, men den er nu lukket. Startede du med at blogge på sneglcille.dk? Eller var det på en gratis-blog? Jeg vil nemlig gerne starte igen, men vil måske ikke starte med at betale for det, medmindre det er det, man gør? Jeg kunne godt lide den sparring, der var på tv2’s blog. Jeg har kigget på blogger.com / blogspot.com, men så vidt jeg kan se, er der ikke rigtigt nogen hovedside, hvor man kan søge på blogs og indlæg fra forskellige bloggere, som man ikke kender/følger.

  Giver mit spørgsmål mening? Glæder mig til at læse videre på din blog i morgen – må nok hellere smutte i seng nu…

  Svar
  • sneglcille says:

   Hej Malene
   Tak for din kommentar 🙂
   Jeg startede på blogspot og har nu en wordpress blog. Det eneste jeg betaler for er mit domæne. Men det fik jeg først efter et års tid…
   Jeg tror godt jeg ved hvad du mener og umiddelbart tror jeg ikke at det findes hos blogger. Men evt hos urbanblog.dk? Du må ikke hænge mig op på det, for jeg er ikke sikker.

   C

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] lig mit 2. dags tømmermændsindlæg fra januar, må jeg erkende at omstillingen fra feriehjerne til hverdags-work-mode er tæt på […]

 2. […] afsted på cyklen på arbejde. Har trøjen rigtigt på, unlike several others… *ahem Maren og Sneglcille […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *