Det er en af de dage

Hvor det hele er lidt gråt og uoverskueligt… Hvor regnen hamrer ned udenfor. Barnet er hjemme fra vuggestue med feber. Vasketøjet flyder, kaffen bliver kold for hurtigt, vi er begge stadigvæk i vores nattøj, selvom klokken nærmer sig 14… Og for at toppe det hele af, er det lige blevet en af de dage, hvor man bliver bedt om at underskrive breve som dette…
Photobucket
Sol, weekend, kage… Kom!?

12 replies
 1. Katharina says:

  Hov.
  Nå, men tanke var ikke bare at sende dig en gammel hippie-sang, men resten forsvandt undervejs.
  En veninde sendte mig den engang den her sang, på en dag der var lidt som din, og hvor en af mine bedste venner havde spurgt mig, om jeg “ikke var bange for at give den sociale arv videre”. Fordi jeg var enlig mor. Ouch.
  Det slog bunden ud af mig et kort sekund, indtil jeg hankede op i mig selv, vurderede, at hvis jeg gav noget videre, så var det coolness og menneskelig råstyrke, mindede mig selv om, at nok var jeg i starten af 20’erne, med baby på armen og universitets-stress – men det var fandeme godt nok.
  Så lyttede jeg til den her, smilede, kyssede mit barn og glemte alt om det igen. Jeg håber det samme for dig.
  For du er ikke alene. Og du er cool.

  Svar
 2. Miss Maybe says:

  Har ikke så meget klogt at sige. Andet end at det bare ER en af den slags dage. Og den må godt bare tage at fucke af og blive erstattet af en ny, frisk og knap så trættende en af slagsen.

  Svar
 3. Konen says:

  Been there… Har sågar prøvet at få brev om at de mente jeg fik mine børnepenge på falsk grundlag. Fik så heldigvis kort tid efter brev om at de havde taget fejl. Men alligevel! Giv lige folk stress.

  Svar
 4. Jeannette says:

  @Katharina: Er du stadig bedste ven med den person der spurgte om det? Det var da godt nok usympatisk… Tror jeg ville føle mig som udskidt æblegrød, hvis nogen sagde det til mig… (og ja, jeg er også enlig mor, og er sgu stolt af at man som enlig mor kan klare så mange af livets svære ting – som andre er to om… så hatten af for os!)

  Op med humøret Sneglcille – har selv lige sendt erklæringen afsted – en erklæring som er ret træls og utidig… men åbenbart nødvendig for at de kan holde øje med om man snyder dem…
  Du er den sejeste mor din søn kunne tænke sig, og ski’ da være med du render rundt i nattøj på sådan en dag…

  Foråret er på vej – bøgen er sprunget ud!!!

  Svar
 5. City Chick says:

  Tror hele landet har haft en kollektiv off day.

  En anden sad i fire timers kø på motorvejen, missede et kursus og får ikke sin stjålne taske erstattet.

  Skal vi ikke bare vedtage at det må og skal ryges og drikkes væk asap? Og at cocktailhour begynder kl 12 fredag middag?

  Svar
 6. Kir Ravnsø Andersen says:

  Puha ja. Den fik jeg også, for første gang nogensinde. Panikkede et øjeblik, og tænkte jeg måske havde haft for mange mænd på besøg..En tanke der i øvrigt hurtigt blev skudt til jorden :-/ Så gik det op for mig, at det var ganske standard. Glemte desuden alt om den, og har nu fået en reminder! 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] dage som i går ikke ved. Og i dag er jeg tilbage på min pind. Imens at barnet bliver passet hos sin mormor, hvor […]

 2. […] Måske skal vi bare udnævne 19. januar til kollektiv off day?  I hvert fald er jeg ikke den eneste, der har haft en dårlig dag, læs bare her og her. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *