Der var engang

I er mange som spørger ind til livet før bloggen og før Otto.Så tænkte at jeg lige kort ville opsummere og ikke mindst vise lidt billeder fra min tid som model (billederne er ikke i kronologisk rækkefølge og passer heller ikke til teksten, tænkte bare det var bedre at flette dem ind, istedet for en billedstorm sidst i indlægget).

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Næsten direkte efter min 9’ende klasses eksamen for små 11 år siden startede jeg som model. De første par år var det småjobs hist og her, men efterhånden blev det til mere og mere.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
I 2004 tog jeg til Paris, helt mutters alene, 19 år gammel. Her var jeg i 6 måneder, hvor jeg arbejde, gik til castings og festede igennem. Hvilket var fucking fedt! En af de bedste oplevelser jeg nogensinde har haft. Klart det bedste jeg kunne gøre for mig selv på det tidspunkt i mit liv. Det blev lidt en slags dannelsesrejse for mig. Fløj en del imellem Paris og Milano i den periode. Paris var jeg helt syg med, men jeg lærte aldrig at holde af Milano på samme måde.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Herefter havde jeg en del jobs i især Tyskland. Primært katalogjobs, som er laaaange arbejdsdage hvor man skyder en helvedes masse halvkiksede smilebilleder og får en dagsløn, som er out of this world (vi taler min nuværende månedsløn and then some, for en eller to dages arbejde).

Uploaded from the Photobucket iPhone App Athen brugte jeg også en del tid i, hvilket jeg faktisk hadede. Athen er en ret speciel by, og selvom jeg er stor fan af Grækenland ellers, var Athem slet ikke for mig. Dog var der en masse at lave, særligt på de græske øer, som var dejligt, meeeen også hårdt da det betød mange lange timer på vandet (jeg er angst for at sejle i store skibe, færger og den slags).

Photobucket Barcelona derimod… Ååååh Barcelona. Kærlighed altså. Jeg tog afsted i starten af 06′ og ELSKEDE det! Jeg var der i sammenlagt 7 måneder og havde store planer om at flytte dertil permanent.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Meeeen på et kort hjembesøg i københavn mødte jeg en hvis freelancer, som slog benene væk under mig og pludselig trak Barcelona ikke i mig længere. Så jeg tog hjem. Fik et nyt modelbureau herhjemme og lavede et par kommercielle opgaver her og der (har blandt andet været med i en topkikset tyggegummi reklame). Jeg droppede udenlandsturerne til fordel for et 9 til 16 job, i en fagforening. Helt tørt og praktisk, Men jeg havde brug for at prøve det af. Gik jo næsten direkte fra folkeskolen til at leve i en kuffert med skæve arbejdstider. Ikke at der er noget galt i det! Jeg elskede det og fortryder ikke et sekund. Men jeg hungrede efter at prøve noget “normalt”.
Og SÅ blev jeg gravid ….
Photobucket
(ja jeg er faktisk gravid på dette billede, uden at vide det… Og er iført paryk.)

26 replies
 1. Mette says:

  Det er rigtig spændende at læse om dit model liv.. Tror de fleste piger, dybt, dybt inde (derinde, hvor man ikke vil indrømme det – bare fordi man ikke er pæn nok) drømmer om at blive model..

  Og fedt at se dine billeder..Er helt syg med det billede med de store krøller.. SÅ flot altså.. Men du er nu smuk på samtlige billeder..

  Tak fordi du delte det med os 🙂

  – Mette

  Ps. Er lidt nysgerrig over den kiksede tyggegummi reklame!? 😉

  Svar
 2. Nikoline says:

  Meget spændende at læse lidt om din fortid også, det må have været et virkeligt spændende og meget anderledes liv! 🙂

  jeg kunne nu også godt tænke mig at høre lidt mere om den omtalte “topkiksede tyggegummireklame” 😉

  /En efterhånden meget trofast læser 🙂

  Svar
 3. S says:

  Bedste indlæg længe!

  Hvor er du smuk! ligesom nu!.. jeg forstår stadig ikke hvordan Ottos far kunne gå fra dig!

  pift! – siger jeg bare!

  Svar
 4. Emma says:

  Spændende indlæg! Jeg havde slet ikke fanget at du har været model engang, men hold op du har jo også lige udseendet til det! Billedet med de store krøller, wauw siger jeg bare..

  Jeg har forresten lige opdaget din blog, og jeg elsker den allerede. Selvom jeg måske ikke lige er målgruppen, så følger jeg glad med. Jeg elsker måden du skriver på, det er genialt! Jeg vil forresten også gerne høre mere om den der tyggegummi reklame 😉

  Svar
 5. Trine says:

  Ja hvad blev der af de modeljobs. Er det helt slut eller kommer der lidt i ny og næ? Flere indlæg fra fortiden – det er god læsning 🙂

  Svar
 6. mm says:

  Det var derfor, jeg havde fornemmelsen af at have set dig før, da jeg klikkede ind på din blog første gang:-) Du er super-smuk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *