Der kommer ikke noget herfra i dag…

Overhovedet….
Laaaaang arbejdsdag, hovedpine og så har jeg huset fuld af spøgelser (kom hjem til tændt lys i hele hytten. No shit! – mere om det en anden dag). Jeg craver sukker for vildt, så nu har jeg helt sølle støvsuget mit hjem for alt hvad der kunne minde en smule om slik, det blev til 3 vingummier, et par gajoler, et stykke mørk chokolade og en banan. Øv.

Nå. Nu smider jeg det grimme nattøj på og tager iPaden med i seng. For jeg har opdaget en sjov dame og jeg har tænkt mig at læse hele molevitten inden jeg skal sove. Det er hende her.

Godnat og tak.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] spøger ovre ved Sneglcille for tiden. Noget med elektriske apparater, der tænder og slukker og driver hende til […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *