Der findes ikke spøgelser…. …Vel?

Klokken cirka 3 i nat fløj jeg ud af min seng, fordi mit fjernsyn tændte… Af sig selv. Jojo!
Jeg har før været inde på det der med at jeg har en ret livlig fantasi og selvtændende elektronik gør ikke ligefrem min hjerne rolig. Overhovedet. Det med den smækkende dør sidst, var skideubehageligt. Men det gav alligevel lidt mening, det stormede jo trods alt. Så der her med fjernsynet må klart tage prisen. For satan hvor var jeg bange. Så bange at jeg kunne høre mit eget hjerte banke derudaf, var bange for at det ville banke ud af brystet på mig. Jeg følte mig nødsaget til at skrive om det på twitter og sms’ede til både min mor og en ven. At min telefon så gik ud midt i sms forsøg nummer 1, gjorde ikke mine nerver roligere. Men det er vist bare dårlig iPhone karma og ikke spøgelser andet…
Jeg har gennemgået alverdens logiske teorier, som at Otto nok havde haft fingrene i fjernbetjeningen og sat en timer på. At jeg selv er kommet til at trykke på et eller andet. Strømsvigt. Løs forbindelse. Et-eller-fucking-andet?!
Men nej. Uret på min ovn går rigtigt, så der har ikke været strømsvigt, en løs forbindelse kan ikke gøre den slags (siger klog mand på mit arbejde). Vi har slet ikke været hjemme siden lørdag formiddag og fjernbetjeningen lå på en hylde Otto ikke kan nå. Jeg så ikke selv fjernsyn i går … OG det var altså både fjernsyn og DVD som tændte… Af sig selv… Klokken 3 i nat… 

????????????

22 replies
 1. kristina says:

  Jeg tror det findes i de fleste ældre bygninger, Tror dog de fleste af dem, er ret fredelige og ikke vil noget ondt. jeg har engang prøvet, at den t-shirt jeg havde kastet ned på gulvet i løbet af natten lå helt pænt lagt sammen i fodenden af min seng morgenen efter og at et skab åbnede og lukkede af sig selv.

  Svar
 2. Stine says:

  Vores gamle stereoanlæg gik en gang amok (efter også at tænde af sig selv adskillige gange) og til sidst stod det og blinkede “666” på displayet. Aaaaargh! En eller anden sjov idot har sikkert samlet det (eller hvad man nu gør med sådan noget hejs) og tænkt, “hvis det en dag skal gå i stykker, skal det seriøst skræmme ejerne.” Det gjorde det. Ps Det var så virkelig ikke en konstruktiv kommentar, Sorry.

  Svar
 3. Sofie says:

  Min roommates fjernsyn tænder også af sig selv en gang i mellem og skruer op for lyden- men ikke pga. af at det spøger- fjernsynet er bare 10 år gammelt og synger på sidste vers..

  Svar
 4. Anonym says:

  Synes engang jeg har set (var det i exorcisten?) at kl. 3 kaldes for “dæmonernes time”?
  Mæææn, mon ikke du så bare har en drillesyg af slagsen!

  Svar
 5. Stop det dog says:

  Der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser, der findes ikke spøgelser…
  OK? Så er vi alle enige om det… og der er aldrig nogen der oplever noget som helst andet der peger i en anden retning. Du kom til at tænde det i søvne. Er jeg sikker på.

  Svar
 6. Karoline says:

  Har prøvet det samme på meget mystisk og øde hotel i Mexico- ikke vanvittigt fornøjeligt. Jeg er selv nem at skræmme, men prøver virkelig at styre det. Jeg tror efterhånden på, at der nok er spøgelser, men at de ikke vil noget ondt og så kan vi allesammen være her:)

  Svar
  • sneglcille says:

   Det havde mine nerver ikke kunne klare…
   Men faktisk prøvede jeg engang på et hotelværelse i Hamborg, at vandhanen blev tændt midt om natten. DET var klamt!!!

   Svar
 7. Marie says:

  Det har jeg også prøvet med mit gamle tv! Men fandt så ud af at det var naboens fjernbetjening, der forstyrrede signalet. Så ingen spøgelser!

  Svar
 8. trine maria says:

  Jeg har engang haft en kollega, der var nødt til at flytte fra sin lejlighed – hendes hund blev bogstaveligt talt forfulgt og mobbet af et spøgelse. Så det på en video, hun havde optaget på sin tlf – det var så syret. Og pisse synd for køteren, der bare konstant sked og pissede over det hele, fordi den jo konstant var mega bange. Man kunne se på videoen, hvordan hunden blet jagtet rundt i rummet, af en skygge lignende ting, og det var endda i dagslys. Puha, får helt kuldegysninger, når jeg tænker på det… Bully spøgelse!

  Svar
 9. Nannah says:

  Har også en oplevelse med et spøgelse! (eller flyvende menneske, ej at forglemme). Det var en dag da jeg boede i mit gamle hus, som vi var ved at gøre i stand. Huset havde en sokkel (hedder det ikke det?? Sådan når huset er en 1/2 meter over jorden??) og ud fra terrassedøren havde vi ikke fået sat en terrasse på endnu. Det var januar måned og der lå herre dyb sne udenfor. Jeg var alene hjemme og sad inde i stuen og så tv. Pludselig er der en mørk mand der slår hoved og hænder ind i terrassedøren og glor på mig. Jeg blev så fucking forskrækket, at jeg skyndte mig at løbe ovenpå! Hold da kæft. Og da mine forældre så kom hjem, var der ingen spor i sneen. Fåååck. Er glad for jeg er flyttet. Der skete maaaange underlige ting i det hus. Som vandet slukkede når man var i bad (vand slukket i kælderen. Som man kun kan komme ind i ude fra), trampet i gulvet nede fra stuen om natten, smækkende døre, væltet lænestol (fik den af de gamle ejere) og underlige skygger på væggen.
  Okay, ikke den mest afslappede kommentar, men værs’go! 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] som tidligere sagt, faktisk ikke så meget imod at det er der, så længe han holder fingrene fra fjernsynet midt om natten og den slags og ikke gør os bange. Otto virker ikke bange, men det er helt tydeligt at han ser et […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *