Der findes ikke shamaner… Vel?!

Eller det gør der jo. Faktisk. Jeg har ihvertfald mødt en. I shit you not (og her må gerne grines, for jeg har selv haft det hysterisk morsomt på min egen bekostning). En (ifølge ham selv) vaskeægte shaman… På en bar. Han gik direkte hen til mig og fortalte mig alt muligt om mig selv. Alt sammen spot on korrekt. Antal søskende, hvilken side jeg sover på om natten, hvad der får mig til at græde, hvad jeg gør om natten når jeg ikke kan sove, at jeg er rædselslagen for at ende alene, at min mor er syg og at jeg næsten ikke kan være i mig selv over ikke at kunne gøre noget ved det, at jeg har kæmpet amok de sidste 3 år af mit liv, at der er 2 veninder i mit liv, som begge har fået børn for nyligt, hvoraf den ene er mørkhåret og har et sår/ar på maven (hellooow?!?! Rachel fik kejsersnit!!)… Og en helvedes masse andet, som alt sammen var rigtigt. Freaky shit altså. Oveni det nev han mig i armen og gjorde mærkelige ting ved min pande, min hud brændte og snurrede flere timer efter. Og…. 2 dage senere begynder mit fjernsyn at tænde af sig selv, lamper tænder når jeg ikke er hjemme, det trækker fra lukkede vinduer, billeder falder ned fra mit køleskab… Fuck altså! (igen: her må gernes rystes på hovedet og grines).
Jeg er stadigvæk in denial. For jeg tror ikke på den slags. Eller… Jeg vil helst ikke tro på det. Min mor sagde til mig at jeg måske bare skal acceptere at det findes, men bare huske på at det ikke kan gøre mig ondt… Det kan der måske være noget om. Men jeg er helst fri.
Hm nå! Tilbage til indianer duden. Udover at freake the fuck ud af mig, sagde han at jeg ikke skulle være bange og at det var meget meget vigtigt at jeg fik en masse ingefær… Hmmm ooohkaay ?! Det har jeg grint lidt af…
Meeeen se nu her:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
…Om ikke andet er det jo pikkesundt sådan noget ingefær.

… Hør lige! Jeg ved godt at alt dette lyder sindssygt!! Og tro mig, jeg føler mig som en totalt basket case. MEN??? Det er sgu da mærkeligt!?
Indianer hyler mig ud af den, 2 dage senere bliver min lejlighed invaderet af spøgelser (som ikke findes) ?!?! Hvad fanden sker der altså.

???
Må hellere skynde mig at sige: jeg har vidner, den er god nok. Jeg er ikke helt klar til kolbøttefabrikken… Men hvis det der elektricitetscirkus i min lejlighed forsætter, er jeg muligvis nødt til om ikke andet, at slå mig på flasken.

26 replies
 1. Dorthe K says:

  Oh jo, de findes.. Men de er fandme skræmmende.. Faktisk skræmmer shamaner mig mere end spøgelser.. Men jeg tror ikke, der findes shamaner, der pudser spøgelser på andre.. Men måske ingefær virker på spøgelser – lissom hvidløg sku virke på vampyrer..

  Men egentlig tænker jeg om shamanduden tror det er et godt scoretrick, det der med at nive, nappe og skræmme pigerne shitless? Og hvad laver shamaner på en bar anyways? Burde de ikke sidde i skoven i en tipi og lave røgsignaler og sådan noget? Den shaman, jeg har mødt engang – ham ser jeg ikke lige på barscenen.. For han er vitterligt taget ud af en indianertegneserie med langt gråt hår og poncho!

  Måske du sku overveje at invitere Marion Dampier-Jeans hjem til kaffe:-)

  Svar
  • sneglcille says:

   Der var intet scoreagtigt i hans adfærd (og jeg sad i øvrigt sammen med to mænd.) Og han gik igen efter han havde sagt det han skulle. Han var med garanti indianer, det er jeg ikke i tvivl om, det kunne man se og høre, hvad han lavede alene på en bar ved jeg så ikke (han drak ikke alkohol). I øvrigt tror jeg heller ikke han har sendt spøgelser efter mig, men at han måske har fået mig til at være modtagelig for et eller andet. Aaarh jeg ved det ikke.

   Svar
   • Dorthe K says:

    Spooky faktisk.. Jeg tror, jeg ville forsøge mig med noget “gå over på den anden side”-agtigt – bare sådan selv.. Måske du kan få dem jaget væk igen:-) Hope so!

    Svar
 2. Hersom - Limited Edition says:

  Jep, de findes!

  Men jeg har svært ved at forestille mig at han skulle sende spøgelser efter dig. Jeg kan i hvert fald ikke lige se formålet.

  Og jo, ingefær er supersundt så det er jo ikke fordi han har sagt at du trænger til mere af det. Du har købt det fordi din sunde fornuft siger dig at det er en god ide 😉

  Svar
  • sneglcille says:

   Næmlig!!
   Som jeg også skrev til Dorthe, tror jeg selvfølgelig ikke at han har sendt noget efter mig. Men efter at have googlet og læst om shamaner, ser det ud til at de ligesom kan “åbne op” for noget i en, som gør en modtagelig for den slags. Men måske er jeg også bare blevet vanvittig, det er ikke til at vide 🙂

   Svar
 3. Lotte says:

  Til det med fjernsynet, så vil jeg lige fortælle en lille historie om hvordan jeg har oplevet det samme; lortet tændte og slukkede af sig selv, skruede og ned og låste på bestemte lydniveaus og kanaler uden anden mulighed end at trække stikket ud. Mine venner enten rystede på hovedet når jeg fortalte det eller mente at der var tale om spøgelser. Jeg selv var underligt nok ganske roligt (selvom det dog er temmelig uhyggeligt at blive vækket midt om natten af tv der er skruet helt op). Men jeg tog til expert for at lave en reklamation, og her kommer det: ekspedienten tog det helt roligt, sagde at det havde han skam hørt før, at der var nogle fejl på den model og at det højest sandsynligt skyldtes en software fejl, og at det krævede nogle opdateringer. Bum ingen spøgelser! Det kan jo være det er tilfældet med dit tv også, det med lyset, billederne og døre kan jeg til gengæld ikke forklare…

  Svar
 4. Freja says:

  Kunne det ikke bare være en der har læst din blog godt og grundigt og så fik sig et godt grin ud af at få dig til at tro at han var shaman? 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Helt sikkert ikke. 90 % af de ting han sagde kan man ikke læse sig til. Tror ikke engang mine nærmeste venner ville kunne sige mange af de ting han ramte plet med.

   Svar
 5. Anna O says:

  Undskyld jeg griner, men jeg har også mødt en shaman, som gjorde det samme ved mig 🙂
  Det var dog ikke på en bar, men da jeg arbejde i kommunen, som underviser.
  Tror nok han hed Klaus.
  Jeg bliver dog sådan lidt .. hvorfor skulle han sidde og fortælle dig de ting. Det er efter min overbevisning ikke det en shaman skal – altså “overfalde” en med de ting, han kan aflæse på dig. Og hvor specifikke kan alle tingene have været. Som i de ubevidste signaler vi alle udsender kombineret med sansynlighed for dit og dat. Vi mennesker er ikke så forskellige fra hinanden, som vi gerne vil være. Det er mere for at bringe de her ting ned på en niveau, hvor de bør høre til efter min mening.
  Har selv i mange år af mit liv haft det meste af min omgangskreds indenfor de alternative med clavoyante (staves det sådan) og andre som mente at det var deres “pligt” at læse alle.
  I forhold til ingefærd og andre urter så er det let for det trænede øje at se på huden, om man kan have gavn af bestemte urter.
  Jeg meget få gange kommenteret på din blog men fulgt dig i laaaaang tid 🙂 jeg måtte bare kommenterer i dag, og med det ønsker jeg måske kunne overbevise dig om at en shaman som kontakter en ud af det blå på en bar og overskrider din grænse, og skræmmer dig og stadig ikke stoppe – ikke kan være noget vildt balanceret og godt menneske, men måske lidt selvoptagen over at ville vise dig/ imponerer dig over sine evner … hvilket en ægte ren shaman ikke har behov for, da de jo tjener andre ting end deres egen ego 🙂
  Håber det kan bringe det hele lidt ud i strakt arm for dig?
  I hvert tilfælde kram fra mig til dig

  Svar
  • sneglcille says:

   Man må gerne grine! Det ville jeg selv gøre. Og I see your point… Jeg er om muligt en af de største skeptikere hvad den slags angår, men det her var for sindssygt. Vil pisse gerne tro på at det var et scam og at han gættede sig frem til de ting han sagde.. Men rigtig meget af det(som jeg har udeladt i indlægget her) kan man ikke gætte sig til. Det tror jeg simpelthen ikke på. Det var så specifikt at jeg havde gåsehud over alt. Det var tydeligvis ikke for at imponere mig, men for at hjælpe (det tror jeg faktisk).Og det er i virkeligheden nok det der er allermest freaky, altså at jeg ikke kan finde ud af hvordan helvede han gjorde det. Der er ingen logisk forklaring.

   Svar
 6. FruForstad says:

  For 2 år siden mødte jeg en herre ved madolierne i SuperBrugsen i Forstaden, jeg smilede til ham, fordi jeg tænke: ‘Jeg hjælper, da lige den forvirrede mand, med at komme hjem med den rigtige olie’.
  I stedet spurgte han mig om jeg kendte til shamaner, og derefter fortalte ham mig, hvor mange søskende jeg har, hvornår min mor var død, hvordan jeg havde det på arbejde og at der var ting i mit liv, som var i ubalance. Han aede mig på armen og så Jeg fik en meget nøjagtig opskrift på at koge en klump ingefær, der var ridset på diagonalen i 1,3 L vand i PRÆCIS 12 min.

  Den dag (eller dagen efter) undfangede jeg Svesken, efter to mislykkedes graviditeter.

  Svar
 7. Marie says:

  Det han lavede kaldes Cold Reading. Det er det samme clairvoyante bruger. Udover det kræver det ikke meget kendskab til psykologi og menneskelig opførsel og kropssignaler – det er ufatteligt nemt at aflæse folk, og du rammer nok en specifik aldersgruppe hvor han kan gætte sig til hvordan gennemsnittet af kvinder på din alder har det. og så sætter hjernen gang i en slags proces hvor du selv finder alle de ting han sagde rigtigt, og glemmer det der var forkert. Så det er faktisk bare rigtig god manipulation 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Bare det var… 🙂
   Det var faktisk min første indskydelse selv. Men det tror jeg simpelthen ikke på. Har skrevet opgave om cold reading og har prøvet det en del gange og var derfor også virkelig på mærkerne. Men det her var noget helt andet. Der var ingen spørgsmål, ingen afventning på en reaktion, men nærmere en tranceagtig indianer ting (?) han havde kørende, med informationer, som på ingen måde kan aflæses i hverken alder, blog eller kropssprog. Han var seriøst inde i mit hovede. Kunne fortælle mig specifikt om en ufrivillig abort for 5 år siden, navnet på en person som har gjort mig ondt, og en helvedes masse andet som jeg ikke har tænkt mig at komme ind på . En cold reading var det ikke. Hvad det så var? I don’t know. Men han var eddermame dygtig.

   Svar
 8. Ida says:

  Wow det må ha’ været en VILD oplevelse! Jeg tror også på den slags – har selv en ret vild 6.sans (hvis jeg skal sige det), og har bl.a. drømt om to veninders graviditeter før de selv vidste det. Og gættet deres børns køn.

  Jeg tror ikke, du skal være bange for ham, han lyder ikke farlig. Men måske skulle du tage på Fuchs igen og måske få ham til at stoppe det med elektriciteten.

  – Ida

  Svar
 9. Trine says:

  Altså ham der kunne det tænkes at han læser din blog… Jeg ved nemlig også alle de ting om dig 🙂 Spøgelserne hjemme kan jeg ikke forklare – desværre…

  Svar
  • sneglcille says:

   Godt bud. MEN. Han sagde mange mange andre ting, som jeg selvfølgelig har udeladt i indlægget her. De ting ved du ikke. Det gør ingen rigtigt.
   Desuden talte han ikke dansk, og slog mig på ingen måde som computerkyndig.

   Svar
 10. Nanna says:

  Ja, tal med de spøgelser,det gør jeg (muligvis er det vinden jeg taler med)…

  Fantastisk indlæg, søde Cecilie!

  Svar
 11. Rachel says:

  Viliiildt nok med mit kejsersnit! Sagde han noget om hvornår det ville stoppe med at gøre ondt? 😉 ej – det er sgu trippet! Specielt fordi at han skulle have lavet pænt meget detektivarbejde for at lure det med mit kejsersnit.

  Men no shit – sagde han noget om hvor mange kilo jeg kommer til tabe mig?;)

  Svar
 12. Anne says:

  Jeg har lige opdaget din skønne blog og kunne ikke lade være med at kommentere på indlægget.
  Da jeg var mindre (omkring 12-14 år) boede jeg også i et hus hvor der var spøgelser – det er jeg og min familie i hvert fald selv overbevist om.
  Vi oplevede også en del underlige ting, såsom fjernsyn/anlæg/lys der tændte af sig selv, underlige lyde, stole der flyttede af sig selv og katte der reagerede, men vi var på intet tidspunkt rigtig bange.
  En aften min far ikke var i tvivl om at “spørgelset” (den forhenværende ejer) var “til stede” bad han hende om at gå sin vej, da hun ikke længere boede der, og det virkede… ….for en stund.. Måske dette er vejen frem, hvis du altså ikke har brug for en usynlig håndværker en gang i mellem.. Ej sorry jeg joker, jeg ved hvor ubehageligt det er..
  Prøv og snak med spøgelset – han virker ikke til at være farlig – nu da Otto åbenbart kan se ham og ikke er bange..
  Under alle omstændigheder håber jeg det går..
  Jeg glæder mig allerede til at høre mere fra dig – du virker til at være den sejeste mor og den sødeste veninde!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *