Back to effin reality

…..Brok alert!!…. Siger det bare…

Ferien er slut… Tømmermændende har lagt sig. Nu er jeg bare træt på den almindelige måde. Min telefon virker kun når den har lyst og hukommelsen er fyldt (nej jeg gider ikke sortere de 4000 billeder på den). Jeg har ondt i hoften (hva så mormor?!). Min lejlighed er så rodet at hvis der ikke snart kommer nogen og rydder op (hvem mig?) er det næsten nemmere bare at flytte. Min opvaskemaskine er gået i stykker (seriøst kritisk!) og står bare helt tom og lugter af sur røv udover det hele…
Hov og fik jeg sagt at jeg nu er single. Jeps. Også det.
Ræk mig lige sprutten…

Uploaded from the Photobucket iPhone App

50 replies
 1. Sofie says:

  For satan Cille. Det er sguda også mange ting der kommer oveni hinanden. Forstår udemærket dit brok! Og er ked af at du er blevet single. That sucks! Du skal komme ovenpå hurtigst muligt, sender dig al mulig god karma herfra. Godt du har din Otto-mand <3

  Svar
 2. Trine Maria says:

  Ærede medlem, det skal nok gå! Er også en del af din klub – dog ikke single, men derimod med en stor fed fyreseddel, rodet lejlighed, kronisk træthed (glæder mig ligefrem til arbejdsløshed) Husk din Post It, det kan jo bare komme an, ikke? Skål!

  Svar
 3. Nanna says:

  Jeg er blevet fast læser af din blog. Hvor er du dog “skønherlig”, sjov og ærlig. Også single her.. ingen ferie, mobil smadret og jeg ved ikke hvad! Godt nytår!

  Svar
 4. Søs says:

  Oh effin’ yearh!!!
  Indover med brok! Man skal jo have det ud af systemet!! I’m with ya girl!
  Godt nok er jeg gift, men mit hus ligner lort, min økonomi hænger i laser og jeg OOOORKER bare ik en skid!

  Du er heldigvis så pisse sej, at du helt sikkert klarer det hele!!

  Kram

  Svar
 5. Anne-Sofie says:

  Det lyder godt nok surt ! Jeg har ikke fået mit su-lån udbetalt i denne måned ( ingen penge til noget overhoved), min mobil er ved at stå af, jeg skal op til en pisse svær eksamen (fysiologi, Anatomi og mikrobiologi) og derud over er jeg gået på “Ingen-slik-og-chips-i-hverdagen” kur!

  Svar
 6. JR says:

  That’s some reaaaaaaal shit!
  Men hvis det er nogen trøst (det er det aldrig), så er du ikke den eneste i denne situation. BUT HEY, det kunne straks have set meget være ud! Keep up the good spirit -det er nu man skal tage sig selv i nakken, for der er ingen andre der kommer og gør det for en!

  AFSTED og husk at få smilet med 🙂

  Svar
 7. Heidi says:

  Min opvaskemaskine har været i stykker i 2 (2!!!!) uger. Dette inkluderer vild abefest, laaaange studiegruppedage og en nytårsaften med alt for meget mad. (Fik heldigvis guilttripped roomie til at tage opvasken efter nytårsaften fordi jeg lavede maden:-)
  Men mangel på fungerende opvaskemaskine er virkelig grusom! Nu må mand godt falde ned fra himlen og fikse den…og døren til badeværelset, og den lampe der skal sættes op i stuen og håndvasken på badeværelset som også skal fikses. Hjæælp!

  Svar
  • sneglcille says:

   Åh gud 2 uger??!!! Jeg føler med dig… I do… Ja, jeg har også lidt hylder der skal hænges op og en sofa der skal have skruet sine ben på… MAND hvor er du??!!

   Svar
 8. Ditte says:

  Sødeste Cillen, alt skal nok gå fuldstændig fabelagtigt, det er jo dig det handler om, og du er ret fabelagtig, hvis du spørger mig. :*

  Sprutten siger du? Der er jo det der De Gyldne Damers klub på Drone på fredag. Var det der vi skulle kigge på mænner? Altså efter damerne ikke serverer gratis øller mere? Eh?

  Krammer

  Svar
 9. Nanna says:

  “Liker” lige den med single… Der er jo ikke nogen dér siger, at jeg ikke må være 12 🙂 🙂 🙂

  Absolut en krise: opvaskemaskine sammenbrud… Er der mon ikke en læser, der kan fixe den? Anyone?

  Svar
 10. Rachel says:

  Jeg og Nanna er åbenbart jævnaldrende!!!;)

  Life is a bitch and then you feel like eating pizza – seriøst, jeg har lyst til pizza!!!

  Stort kram!!:)

  Svar
 11. Ida B says:

  Åhh fuck den lortelove!

  Må jeg forøvrigt på det kraftigste opfordre til at du ikke får røntgenfotograferet den der hofte. Da jeg gjorde det viste det sig at være slidgigt. Og det er der ikke meget streetcred i.

  Svar
 12. Hulemor says:

  Æv æv æv. ÆV at jeg først ser din blog nu – smeden har da været i Staden hele dagen og kunne garanteret have fixet den opvasker som ingenting (ja ja, det kan jeg jo sagtens sige nu). Nå, men ud med brokken og op med hovedet – du er sej ;o)

  Svar
  • sneglcille says:

   Aaarj øv! Det havde været perfekt. Sgu da… Nå, men jeg har allieret mig med en eller andens fætter, som kan det der med maskiner. HÅBER han kan fikse den!

   Svar
 13. Nadia D. says:

  Du finder hurtigt en anden fyr. En der er bedre. Det er jeg sikker på.

  Opvaskemaskinen er en større krise. Du må få den fikset! Hurtigt! Ellers ender du som os manuelle opvaskere, der bruger minimum 20 minutter foran håndvasken hver eneste fucking dag. Det stinker.

  Svar
  • sneglcille says:

   I know. Opvaskemaskinereperatør er i mit hjem i dette øjeblik… Håber den kan reddes! Ellers køber jeg fandme en ny.

   Svar
 14. Pernille says:

  Hvad med at køre en runde med bad break up historier?! Ved ikke præcis hvordan det skulle hjælpe, men hey, hvad end der kan bidrage til et ekstra smil på læben lyder tiltrængt?

  Svar
 15. Line says:

  Er også lige blevet single her i december 🙁
  Den der med bad break up historier, er en super ide 😉
  Træt af at græde snot….

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *