Arhmen hva?!

Minus siger du?! Spærret dankort …?! Hvaaad?!
D.12… T O L V T E!!
Virkelig?!
Det bliver en deeeejlig weekend. Det kan jeg mærke.

…..
Shit!
Hvor blev alle mine penge af ??

Nåååårh der var de:
Photobucket
…….
Og  resten?? Dem har TRYG (fåårk det er dyrt at bo i en stuelejlighed på Vesterbro).

18 replies
 1. Sara says:

  Ej, kommer børnepengene allerede her i januar? FRYD! Troede det først var i februar… De falder nemlig også på et meget tørt sted her!

  Svar
 2. Louise says:

  Pheeeww… Tørrer lige sveden af panden.
  Troede jeg var den eneste ufornuftige 25 årige med spærret dankort.
  Hej Isabel Marant kjole og dejlig jul i Thailand. Nu har jeg 17 kroner og 3 smøger til resten af måneden!!!
  Fordømt!

  Svar
 3. Mette says:

  Jeg går personligt også bare og venter på den pinlige episode opstår.. Du ved,- den der forfærdelige hyletone hvorefter der står “Kortet er afvist”. Og de lange blikke der følger af ekspedienten og kunderne, når man skamfuldt forlader forretningen med hovedet nedafvendt.

  Fandt du ud af det på den pinlige måde, eller fik du en venlig hilsen fra banken? 😉

  Svar
  • sneglcille says:

   Årh ja.
   Nej Heldigvis fik jeg en sms (Ååånng og Trrrwendy bank jeg har! ung med de unge).
   Oh well. Shit happens 🙂

   Svar
   • Mette says:

    Sååå kom den længe ventede/frygtede(!?) sms fra banken..

    Modtog en “Hva’ øøøh Mette.. Hvad sker der lige på din konto!? Kontakt mig straks” agtig besked..

    Med svedige håndflader, sendte jeg en mail hvor jeg forsikrede, at der naturligvis var tale om januar syndrom på mit kort – og at minusset var bragt i orden på tirsdag.. Det var GUDSKELOV okay… Ingen spærret konto..
    Men fik da lige en mindre “spærrer kort og sender debit kort hvis det sker igen” hilsen med på vejen 😉

    Svar
 4. Pia says:

  Ung and trendy you say?
  For min bank er det vist bare en løsning for at kommer i kontakt med mig. Jeg har gemt ALLE de tlf.numre de kan finde på at ringe fra og jeg svarer ALDRIG – jeg ved jo godt hvad de vil sige. Derfor en SMS – “Kære Pia, jeg har forsøgt at ringe. Samme situation som sidste måned. god weekend. Mvh Henrik”
  Nu læser jeg heller ikke SMS’erne og er i øvrigt flyttet til Uganda. Held og lykke med at få fat i mig assholes!!

  P.s. Til de bekymrede; Jeg har giftet mig med en ansvarlig mand.

  Svar
 5. HelleU says:

  Nu skal jeg ikke lyde skide hellig…men hold op hvor er jeg glad for jeg ikke længere har dankort!! Det var den bedste beslutning ever… Har aldrig haft så meget styr på mine penge som nu…

  Og her kommer det der ikke-hellige. Jeg har i dag lige hævet de sidste 500 kr til resten af måneden. Så måske jeg har styr på pengene, men de bliver hurtigt brugt alligevel (står bare ikke med et minus i næste måned).

  Og ja, thank god – at der kommer børnepenge i næste uge 😉

  Svar
 6. Christine says:

  Okay, det lyder måske lidt for fornuftigt, det her – men har du fået et forsikringstjek for nyligt?
  Jeg har kun to forsikringer (indbo og ulykke), men sparede alligevel næsten 500 kroner på dem, med de samme vilkår, forståes.
  Og ja, jeg skiftede fra tryg. Mit nuværende selskab er TopDanmark.

  Svar
 7. bettina says:

  Nåh, det var der mine penge fløj hen – i 3-butikken! Afledt af et ufornuftigt, omend meget lækkert, nytårsforsæt.. Og så var der noget med noget strik fra Mads Nørgaard og noget udsalg på børnetøj og og og. Min banrådgiver er en meget flink dame, der tror, jeg er skide ansvarlig. Jeg prøver virkelig at leve op til det. Pt uden ret meget held.

  Heldigt med de børnepenge altså.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *