9-5

Min hjerne er i dag lavet af savn og … Kaffe. Så forvent ikke det store her fra snegleland…
Otto er hos freelancer indtil i morgen. Det er vores nye “9-5 ordning” som er trådt i kraft. Altså har jeg ham i 9 dage og hans far i 5. F-E-M! Det er faktisk en perfekt ordning, på den måde at jeg kan arbejde lange dage (i forhold til før, hvor det kun var weekend dage, freelancer havde ham) og derved gå tidligere de dage hvor jeg har Otto. Desuden er det også som om at han på en eller anden måde er mindre forvirret, altså barnet. Hvilket selvfølgelig er det allerbedste. Jeg er blevet ret god til at fylde mine dage godt op med aftaler, praktiske ting (jaja skal nok huske at slappe af også… En dag)… Nårhja og en helvedes masse vin og cigaretter… Tiden går egentlig også hurtigt, bortset fra at tirsdag og onsdag føles som meeeeget lange dage. Vi taler i telefon sammen hver dag, han er 100 meter fra min lejlighed og jeg ved at han har det fantastisk. Og faktisk kom de og besøgte mig i lørdags, så jeg har fået et lille Ottofix, men for hææælvede hvor er det bare pissesvært at savne alligevel… Min lille store dreng.
Det var bare det… Tilbage til arbejdet.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

11 replies
 1. Hersom - Limited Edition says:

  Jeg kender det – vi overgik til 7/7 ordning i slutningen af sidste år. Altså 7 dage hos mig og 7 dage hos hendes far. Nøhj 7 dage er mange. I starten.

  For du vil begynde at sætte pris på de dage hvor du kan hygge om dig selv også. Og måske en kæreste en dag 😉

  Svar
  • sneglcille says:

   Tror også vi ender på en 7/7’er, når han begynder i skole. Damn, det er mange dage. Men du har fuldkommen ret, selvfølgelig vænner man sig til det 🙂

   Svar
 2. Cecilie says:

  Har også en 9-5 ordning med min drengs Far. Det fungerer rigtig godt for lillemanden, men jeg synes også (stadigvæk) det er svært. Selvom det er dejligt med muligheden for lange arbejdsdage uden dårlig samvittighed, byture uden at være “træt-uoplagt-mor” dagen efter og så selvfølgelig det nærvær man kan give i de 9 dage hvor man har sit barn. Jeg kan mærke at min søn er blevet rigtig glad og tryg ved ordningen, han glæder sig til når han skal hjem til sin Far og gensynet med ham om tirsdagen er ubeskriveligt – kan stadig godt finde på at tude lidt når han får øje på mig, råber MOAR og kommer mig løbende i møde. Derudover er jeg også rigtig glad for at hans Far får lidt af institutionslivet og hverdagen med – vi er to om at dele ham både når det kører derudaf, men især også når det hele er lidt svært.
  Held og lykke med det hele – jeg tror det bliver rigtig godt.
  Kh
  Cecilie

  Svar
 3. Kathrine R. says:

  Åh, Cille – kan godt forstå at du savner Øglen, men for høvlen da, hvor er det dejligt at se at tingene kan fungere mellem to mennesker som deler et barn! Det er virkelig et lille lyspunkt i disse tider, hvor man ellers så tit hører de uheldige historier, hvor mor og far ikke kan enes – det er jo for sytten da barnet som det går ud over!

  Ti tommelfingre opad herfra 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Du har ret.
   Det er vi heldigvis meget opsat på begge to. At det skal skal skal fungere imellem os.
   Vi er begge skilsmissebørn og jeg tror klart at det er et plus i vores situation, fordi vi begge kan sætte os i Otto’s sted.

   Svar
 4. Maria says:

  Hej!

  Nu har jeg læst din blog i lang tid, men jeg har aldrig kommenteret. Jeg ved ike hvorfor! Jeg fik bare lige lyst til at skrive, hvor helt igennem fantastisk jeg synes din blog er! Du skriver fede, inspirerende og ufattelig sjove indlæg, og jeg læser dem med glæde hver eneste gang! På trods af alt det bøvl du har været igennem, virker du bare som en helt fantastisk mor, veninde, og ja, generelt bare som en helt fantastisk person! På en træls “øv-dag”, kan din blog altid få smilet frem på mine læber, virkelig!! Håber du vil huske denne kommentar, til de dage hvor hele verden føles dum og uretfærdig. Du har nemlig en hel masse læsere, i hvert fald mig, som er så glade for det du gør med din blog!

  Pyh 😉 Sorry for den lange kommentar, god uge!
  Kh

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ikke at se sin far så længe. Vi plejer jo for det meste gerne at ses en gang om ugen, udover 9-5 ordningen. Forhåbentlig bliver det ikke et […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *