Ungdomsdisk

Efter fødselsdagsfesten i fredags var vi et par stykker, som trængte til noget luftforandring (TS bliver tydeligvis aldrig min kop the), noget popmusik, nogle store øl, dansegulv og røgmaskiner. Da jeg, som dem jeg fulgtes med, er bodegamenneske og på ingen måde går på diskotek, blev vi enige om bare at gå samme sted hen, som vi ville have gjort det, for små 10 år siden. Og nu falder du sikkert ned af stolen, vi tog fandme på A-bar i vestergade. Vi havde grineflip den første time, blandt andet over kontrollen i døren, som var noget med billed-id, fingeraftryk og webcam. Da vi spurgte hvorfor kontrollen var så striks, svarede den meget unge mand i døren promte at “folk slår hinanden ihjel derinde!” Javel! Vi kom ind og dansede amok, havde forsat grineflip, drak flade fadøl og dansede lidt mere. Flygtede fra meget unge danseglade drenge (roterende underliv på en 20 årig stiv sunny beach type er ikke sådan rigtig frækt), lige indtil de lukkede klokken 5. Derefter slingrede vi hver til sit. Jeg ville ønske jeg havde fået foreviget oplevelsen med et enkelt billede, for jeg tvivler på at jeg sætter mine ben der lige foreløbigt (as in never).

2 replies
  1. Cecilia says:

    Wow, tænk at det stadig findes.. altså A-bar.
    Der har jeg ikke været siden jeg fyldte 18 tror jeg, haha.. og det er alligevel også ved at være nogle år siden 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *