“Ting du ikke skal sige til HAM”

Jeg prøver lige noget. Vi har grint af mændene og vi har undret os over deres til tider sære kommentarer, her og her. Men gør vi det ikke også selv? Det tror jeg. Ok ok! På en anderledes måde. Har ihvertfald aldrig hørt om en kvinde der har fortalt om herpes i fissen (pardon my french) og bedt om at se pikkelikkemanden, på en date. Men derfor tænkte jeg alligevel at det kunne være en sjov vinkel. Derfor har jeg forhørt mig hos nogle af de mænd jeg kender og gransket min egen hjerne for ting jeg selv har sagt, og mine veninder har også været søde til at dele ud er deres egne “ting jeg nok ikke skulle ha’ sagt”.

Here goes:

 • “Jeg har sådan lyst til at kravle ind under huden på dig….. og bo der!” (Sagt af undertegnede).
 • “Kan vi ikke bare nusse lidt?”
 • “Du griner af nogle mærkelige ting.”
 • “Hvis du skulle vælge imellem Angelina Jolie og mig, hvem ville du så vælge?? … Helt ærligt!”
 • “Du er sådan en rigtig bamsedreng!”
 • “Må jeg ikke få nummeret på ham din søde ven?”
 • “Hvor er det flot I tager i byen selvom I er døve.” (skrevet på en mobil.)
 •  “Jeg er virkelig et dårligt knald!” (Igen undertegnede. Sgu da bare for sjov!)
 • “Er min røv ikke blevet større på det seneste?” …..
 • “Flyt dig! Jeg skal kaste op!”
 •  “Hvor er den fin!” (Ja, DEN)

Synes det var sjovt at vende den, men det var faktisk svært at trække noget ud af mændene, nok mest fordi at de ikke tænker over det, på samme måde som vi gør (eller også er vi bare des mere kontrollerede). Jeg talte med en god ven om det, som sagde (og jeg citerer): “Det er fordi vi aldrig hører efter. Fordi det ikke altid er så vigtigt, hvad I siger. Bare I har bryster.”… Interessant!

Og så til det sjove! Har du sagt noget til en mand, hvor du godt bagefter kunne høre at den var lidt på grænsen? Eller endnu bedre, er du en mand med et sjovt eksempel på noget en kvinde ikke skulle have sagt? Bring it!

1 svar
 1. Mette says:

  Hæhæ – ja vi må jo nok bryde sammen og tilstå at vi har pudset glorien lige lovlig meget her på det sidste…

  Sagt til ham, mens han sidder og drikker øl med gutterne:
  “Heeeeej Futtemus!”

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *