Tid til julefrokost.

Klokken 16 åbner dørene til årets julefrokost på mit arbejde…

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Kjolen hænger klar (købt for en slik af Trine), skoene ligger og roder rundt i tasken, sammen med makeuppen og om et par timer begynder kontorets damer at valfarte til spejlene på toiletterne, for at skifte tøj og slå håret ud. Der er noget hyggeligt over dagen op til julefrokosten. Der er sang i atriet (ikke lige min kop snaps, men sgu meget hyggeligt), folk er glade og stemningen er meget laid back. Den står på julemad, snaps og liveband og når klokken slår 00:00 hopper jeg i en taxa og smutter hjem til min mor, for at ligge mig i arm med min sovende dreng.

Ha’ en daaarjlig fredag derude.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *