(Fucking) December

Så kom du snigende din lømmel! Du får mig ikke ned med nakken i år, ligesom du gjorde det sidste år (traditionen tro er her et link til sidste års December indlæg). Jeg gider ikke stresse over julegaver og den slags. Næh! Jeg tager den med ro. Spiser klejner og ordner julegaveindkøb over nettet, gør jeg. I år skal December være hyggelig. Fandme! I aften spiser vi risengrød, tænder kalenderlys og ser nissebanden og pissehygger os!! Men jeg pynter ikke op. Det gør jeg simpelthen ikke.
Har en nisse på mit arbejdsbord. Det.er.rigeligt. (Og ikke mit værk!). Uploaded from the Photobucket iPhone App

Mind mig venligst ikke om dette indlæg når jeg med stor sandsynlighed, lige omkring d. 23, skriver et hektisk indlæg om stress, julegaver og postdanmark. Tak.

3 replies
    • sneglcille says:

      Jeg har aldrig gidet det. Synes det er grimt og ligegyldigt. Så indtil at Otto en dag selv beder om at få lov til at hænge nisser og den slags op, holder jeg det til et hvidt kalenderlys … Punktum!

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *