Friweekend

Godaften! Jeg har vist allerede været inde på det der med tidspres og dårlig samvittighed (et par gange!). Men for at opsummere: De sidste mange uger har jeg haft meget at se til, aftaler, halvfærdige projekter og konstant dårlig samvittighed over for mig selv og andre, over ikke at kunne nå alting blah blah blaah og gab. Nå og derfor havde jeg helt bevidst holdt denne weekend fri. Og jeg har hygget mig helt vildt!! Var til fødselsdag fredag, hvor jeg dansede hele natten med gode mennesker og glimmer på neglene, lørdag spiste jeg brunch, sov til middag (3 timer!!!), købte slik for små hundrede kroner og slappede for vildt af med Jude Law i fjerneren (meow!). I dag sov jeg længe og har brugt dagen på at gøre rent og spise kage. For første gang længe har jeg virkelig fået noget ud af min weekend og jeg føler mig nogenlunde genopladet.

Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

4 replies
  1. Mette says:

    Ah, hvor er det fedt at se at der er andre end mig, der mener at lørdagshygge alene = slik for alt for mange penge og med alt for mange kalorier!

    Og super fine negle.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *