Arhmenforhelvede DR!

Nissebanden klokken 19:30? WHAT!?
Jeg er vokset op med Nissebanden og havde faktisk oprigtigt glædet mig til at følge med sammen med min dreng. Not gonna happen… For Otto sover klokken 19:30. Det skal han, ellers hænger vores hverdag ikke sammen.
De skriver på deres hjemmeside at “børnejulekalenderens primære mål er at samle hele familien”. Nåh! Men bare ikke lige de mindste åbenbart?! Vores familie består altså “bare” af mig og Otto på 2 1/2 år punktum! Så jeg kan samle mig selv klokken 19:30 og se julekalender?! Whooptyfuckingdo! I øvrigt er det en lorte begrundelse! Småbørnsfamilier skal sgu nok kunne samle sig foran kassen klokken 18. Hmpf!
Jajaaer! Det er da måske (helt bestemt) noget pjat at hidse sig op over, og jeg havde da aldrig forstillet mig at jeg skulle kunne lade mig gå på af den slags. Tro mig når jeg siger at jeg har grint højt og længe af mig selv, over min reaktion OG over den klage jeg har sendt afsted til DR (jowjoow, en skriftlig klage med store bogstaver. Jeez! Rolig dame!). Men jeg blev faktisk vred og skideskuffet! Endnu mere da jeg havde læst hvad de skrev på deres hjemmeside. Bullshit! Her havde jeg glædet mig til at dele et barndomsminde med mit eget barn, meeeeen ….

Og så er den vist også begravet og mit liv kan forsætte. Hæh!

(Læs andres mening her).

11 replies
 1. Marie says:

  Deler din skuffelse! Med en dreng på 2, der sover kl. 19, er det også udelukket for ham at se julekalender. Men har så besluttet at vise ham det på nettet i stedet. Så kan vi se det når det passer. På bonanza ligger der faktisk også en masse andre julekalendre!
  Men fedt at du skrev en klage!

  Svar
   • Marie says:

    Kan faktisk se at der er mange andre der også har brokket sig over det på DR’s hjemmeside, så man kan jo håbe at de ændrer det.

    Svar
 2. Nina says:

  Helt enig med dig…
  Men så igår, at den bliver sendt 17.30 på Ramasjang…

  Jeg er nemlig også vokset op med den, så jeg sad glad igår og sang med på sangene…

  Svar
 3. Malene says:

  Jeg er helt enig! Jeg blev også drønskuffet da jeg rent faktisk tændte for kassen kl 18 i klar forventning om at det kom der… Men ak. Min 4 årige dreng kommer så først i seng kl 20 så vi kan godt se det med ham..
  En LILLE trøst kunne være at Ramasjang sender det kl 17.30, de starter så med afsnit 1 idag kl 17.30…. Det sagde speakeren lige efter afsnittet..

  Svar
 4. Ane says:

  Havde det på nøjagtig samme måde. Men, men, men. De ligger jo på dr nu lige til at se når man har tid. Så derfor så mig om min lille søn nissebanden kl. 16.30 i går. Succes.

  Svar
 5. Fru Buur Bækgaard says:

  Hold da op, hvor er det dumt!
  Nu er det ikke fordi det er et skide stort issue for mig, i og med at jeg hænger på en afsluttende opgave og ikke har tid til noget som helst andet før om 14 dage og i øvrigt ingen børn har. Men alligevel; hvor dumt!

  Svar
 6. Sofie Skou says:

  Vi har lige rykket Noahs sengetid, da han alligevel ikke kan falde i søvn før lidt over 20. Så nu kan han lige se det inden sengetid – men forstår din frustration! Håber du kan trøste dig med genudsendelsen, selvom jeg godt forstår det ikke er det samme.

  Svar
 7. Linda says:

  Min næse blev så lang, at jeg kunne have brugt den som halstørklæde. For ja. Selvfølgelig kan den ses forskudt eller på computer, men en del af konceptet er jo, at man skal sidde i sofaen og se det on time på sit ÆGTE tv. Som vi gjorde, da vi var børn, og alting var mere rigtigt.

  Hvad mener du med, om jeg er 1000 år indeni?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *