Weekenden

Jeg har brugt min weekend på at sælge ud af mit skab på ægte kræmmermaner, er du færdig hvor har jeg meget tøj! Vi brugte både lørdag og søndag derude, alligevel har jeg 1 flyttekasse og tre sorte sække fyldt med tøj og sko med hjem. Det har været lidt specielt at skulle stå så tidligt op begge dage (7:00) og søndag var det da også med rødvindhovedpine/tømmermænd/stik-mig-en-burger-eller-jeg-æder-dig humør. Jeg fik ikke det store salg, men det var nu altså meget rart at komme af med lidt og så var det i øvrigt skidehyggeligt. Udover loppemarked har jeg været ude og spise Kammuslinger, Ravioli, Boeuf Bernaise og Creme Brulee på Oubæk (PRØV DET! – Sååå godt!) og haft besøg af veninde og en flaske rødvin (derfor hovedpinen søndag). Og så var den weekend lissom’ også væk.

Boeuf Bearnaise (Uden bearnaisen, den kom nemlig ved siden af, Mmmmmmmm!!)
Photobucket

Standen i Remisen:
Photobucket

Parisertoast og fadøl om lørdagen:

Photobucket

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *