Træk lige vejret Busta…

….og god lørdag….. (spol frem til 0:26)…

6 replies
 1. Rikke says:

  Jeg har altid været mega imponeret over Busta’s sindssyge flow. Men jeg husker nu en koncert i 2003 (Gah, feel old!) i KB Hallen, hvor han so to say brækkede nakken på Break ya neck 😉 Men okay, det ville nok også være unfair at forvente, at det kan klappe live hver gang…

  Svar
  • sneglcille says:

   Hov hov! Du skal ikke føle dig gammel! Jeg skulle også have været med til den koncert, men gik ned med lungebetændelse …

   Svar
 2. Cecilie says:

  Jeg bli’r lige imponeret hver gang jeg hører den her – og hans andre vilde jeg-rapper-lige-i-5-min-på-én-mundfuld-luft 🙂 Det’ nærmest så’n helt ærefrygt 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *