Søndag på en lørdag

Jeg er her… Det er jeg. Men går rundt i min egen boble af kaffe og wordfeud. Og Otto naturligvis. Jeg er smadret ovenpå festen i torsdags og har en sygelig trang til rice krispies (?!) … Jeg tjekker lige ind senere eller i morgen, når jeg forhåbentlig er blevet lidt mere klar i hovedet, har fået drukket et par spande kaffe og tildækket de mørke render. Nu skal vi på legepladsen og brænde noget 2 årigt krudt af, Otto løber rundt på væggene.
God dag !
Photobucket Pictures, Images and Photos

2 replies
  1. City Chick says:

    Du er simpelthen SÅ pæn. Altid!
    Kunne aldrig drømme om at tage billeder af mig selv i den tilstand, så det skal du også have point for.

    Kan vi ikke aftale at du snart bliver lidt mindre overskudsagtig? Bare på billeder? 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *