One down, one to go

Ja, der er gået baby i den på bloggen. Det bliver ved lidt endnu. Babies babies babies. Nanna er stadigvæk gravid, men med termin om 9 dage, er hun nu så langt i graviditeten at hendes mave er faldet ned…

Photobucket

 Tak Nanna! For at få mig til at sprutte af grin midt i kaffekøen på mit arbejde. Hængeko! Fantastisk! Jeg kan godt huske fornemmelsen af at være en hængeko, den der pæne graviditetsmave sad pludseligt meget langt nede, hvilket er knap så pænt og oveni det, var det noget af en udfordring at cykle. Mave mod lår friktionen var hæslig.

…. Jeg er nu stadigvæk en lillebittesmule misundelig, både på Nanna med den store flotte mave (Nanna den ER altså pæn!) og på Rachel med den smukke nyfødte (og i særdeleshed på de Louboutin sko, hun har fået i barsels/fødsels gave af hendes bror!!!). Meeeen jeg venter altså lige lidt, har slet ikke travlt, er I klar over hvor meget rødvin jeg skal nå at drikke inden det bliver min tur?!?! Rigtig meget!

7 replies
  • sneglcille says:

   Åh ja det er også rigtigt!
   Men jeg når sgu nok ikke mit “2 børn før 30-år”s mål. Oh well, des mere rødvin!
   Skål 😉

   Svar
 1. Sofie says:

  Hahaha, døde da også lige af grin – hængeko, genialt! 🙂
  Har det ligesom dig Cecilie, med en veninde der er nybagt mor og en med
  termin i starten af det nye år, er det svært ikke at blive skruk. Men jeg skal sørme også lige nå at drikke lidt mere rødvin inden jeg skyder nummer 2 ud 😉

  Endnu engang tillykke til Rachel og held og lykke til Nanna med hendes hængeko-mave 🙂
  Xx

  Svar
 2. FruForstad says:

  Åh jeg bliver også helt skruk når jeg ser store maver og små babyer. (tillykke til hele rækken)

  Jeg har lovet mig selv at være stiv 10 gange, inden jeg skal være gravid igen. Desværre sidder jeg fast efter 6 gang, hvor jeg delte en flaske fisk med en veninde til en polterarben. Det er nu 4 mdr siden og jeg har stadig ikke lyst til at røre alkohol.

  Svar
  • sneglcille says:

   Adr! Fisk har jeg også en anstrengt forhold til. Men ellers en god regel, med de 10 branderter! Du må lige komme ind i kampen 😉

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *