November

Der er en del at se frem til i denne måned. Selvom jeg får travlt, bliver det alligevel nogle fantastiske uger. I morgen underskriver jeg mit nye ansættelsesbrev (samme sted, næsten samme opgaver, flere penge) på torsdag skal jeg til fest med de andre BD bloggere (og jer, hvis I vil med!? Det håber jeg! Jeg smider invitationen op senere i dag), i næste weekend skal jeg glo en hel masse på Otto og suge det hele til mig, inden han tager på ferie i 6 dage (I ved, ferien der blev udskudt) i den uge han er væk skal jeg knokle på arbejdet, men jeg skal også ud og spise med Nanna og Rachel uden børn og uden mænd, da de jo lissom’ føder lige om lidt og mon ikke der så går lidt tid før vi kommer til at kunne ses bare os tre?! I think so. Nårhja og i samme uge skal jeg rydde ud i mit skab, da jeg skal sælge ud af alt det jeg ikke bruger længere (det sker på remisen d. 19 og 20). og SÅ mine damer (og herrer?) skal jeg den 26 noget som jeg har set frem til længe og jeg glæder mig som en gal!! Altså som i helt vildt! Jeg skal til koncert i Tap 1 og se tre dygtige langestrands drenge:
Photobucket

Sååeh November er rimelig i orden faktisk ! Selvom det er koldt og gråt og alt det der knap så fede.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *