Musik #1 “Cykelmyg”

Rebecca skrev en kommentar for ikke så længe siden, hvor hun efterlyste flere musikindlæg. Og det er jeg jo glad for, for jeg er tosset med musik.
Min musiksmag er blandet og bred, helt vildt. Selvom jeg har et musikhjerte der banker for hiphop, er jeg også en sucker for god pop (Bwitney I låve you!) og blues , kan faktisk lide næsten alle genre og på min iPod er der alt fra Dolly Parton til Talib Kweli og fra Rihanna til Johnny Cash og naturligvis rigtig rigtig meget Malk de koijn, men det kommer nok ikke bag på så mange.
Jeg hører musik ofte og meget og jeg har et hav af playlister, til forskellige situationer og forskelligt humør. I dag vil jeg dele et lille udpluk fra den playlist jeg bruger når jeg er på farten, navnet på denne er “cykelmyg”.
Værsgo’ :

– Aloe Blacc “I need a dollar”

– Lucy love “Thunder”

– Jurassic 5 “What’s golden”

– Lukas Graham “Ordinary things”

RJD2 “Ghostwriter”

– The Roots “The seed ”

-Roisin Murphy “Overpowered”

-Jay Z “99 problems”

Wafande “Lang vej hjem”

3 replies
  1. Pernille says:

    Har præcis den samme musik smag som dig! 😉 haha, hvis man kan sige det? elsker det meste 😀 Rihanna, Nik&Jay, Malk De Koijn og p3 blandet med the voice 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *