Kom med til fest ??!!

I morgen holder Bloggers Delight fest på TS bar (meget smart sted – aldrig været der). Der er gratis Somersby i en time, fra 22-23, så kom tidligt hvis du skal hamstre cider (classy!), der er musik hele natten OG en helvedes masse bloggere, jeg har mødt et par stykker allerede og de er skide pæne og søde.
Jeg aner ikke hvad jeg skal tage på og jeg skal på en eller anden måde have alting klart, så jeg kan skifte og lægge makeup på no time, jeg har nemlig først fri 1½ time før jeg skal mødes med de andre bloggere og skal jo altså lige hjem fra Ørestaden og i bad og sådan, sååeh det er lidt presset. Store problemer her i snegleland… Nåh! Ævle kævle. Kom til fest! Det bliver sjovt. Meld dig til på Facebook HER!
Photobucket

4 replies
  1. Freja says:

    Cecilie! Jeg har lige set verdens smukkeste barn i bussen!! Og han lignede Otto på en prik! Bliver han passet af sin far? 😀

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *