Karma du er fandme en guttermand!

Altså! Findes der noget bedre end at træde ind i bussen iført makeup, høje støvler og nyvasket hår og så støde på en gammel skolebully, een af dem, der var rigtig stride for 13 år siden, fange deres flakkende blik og bare smile overlegent, for derefter at plante sin røv solidt i sæddet ved siden af dem ?? Det tror jeg faktisk ikke. FUCK det var fedt! Jeg vendte mig casual mod hende på vej ud af bussen, nikkede og sagde “ha’ en god dag”. Yes yes yes!!! (At jeg så vrikkede om i det sekund jeg stod ud af bussen, er ligegyldigt, jeg var sej i ihvertfald 5 minutter).
Det bliver en god dag!!
Photobucket

6 replies
 1. Anna says:

  Muhahahaha!! Sådan noget er bare det bedste.

  Cecilie, jeg JUNKER din blog hver dag, du minder mig lidt om Nynne, og det er virkelig ikke en dårlig ting, for du er lige så smuk, hvis ikke smukkere, end hende 🙂

  Svar
 2. Sabrina W says:

  HAHAHA! Du fik mig lige til at grine! Men fuck hvor øv, du vrikkede om! Ellers ville det have været mit drømme-scenarie hvis det var mig der mødte en nar fra folkeskolen 😀 Du er for sej cille!

  ps. jeg er mega huge fan af din blog!

  Svar
  • sneglcille says:

   Hun så det heldigvis ikke. Det var kun hele H.C. Ørstedsvej der så mit ankelstunt, men det kan jeg godt leve med 🙂

   Svar
 3. Lotte says:

  sådan noget lykkes ellers kun på film.
  men pas nu på karma ikke vender sig igen efter denne skadefro blogpost (;

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *