Jul?!

Det er for tidligt at tale juleaften jovist! Og julen er i det hele taget slet ikke min kop the. Er ved at kaste op over juledims, gran, kataloger, pynt og rend mig i røven… MEN!!! Jeg har en stor kærlighed til følgende julerelaterede snacks: Juleskum, marcipan, klementiner, æbleskiver, klejner, honninghjerter og Lebkuchen. Jep! Alle 7 ting (syv?!) er noget jeg kværner mig igennem på den vilde måde hele november og december og januar (det er jo SÅ billigt efter jul).
Den første pose Lebkuchen er blevet spist, et par net klementiner er også blevet konsumeret med ivrig hjælp fra Otto og i går købte jeg årets første hjerte… eller 4 var det faktisk. Bittesmå, skæve og flade, men så gode… Haps!
Photobucket

Er det bare mig eller er glansbilledet en smule scary?! Jeg var pissebange for julemanden som barn, så det gipper altid i mig når jeg ser en. Men helt seriøst, det er sgu da et uhyggeligt billede at plastre på en kage, nej?

10 replies
  • sneglcille says:

   Hihi! Det kan jeg da egentlig godt forstå at han troede, det er da også virkelig underligt at smide papir på en kage… Faktisk!

   Svar
 1. Miss Maybe says:

  Det der, det er dælme unfair. Jeg ææææælsker honningkager. Både hjerter (og så må man leve med ham den scary julemand) og de der hysterisk tilsukrede fra Netto med krymmel på (hvor der altid er alt for få af de lyserøde i posen…)

  Men har givet mig selv den tåbelige udfordring at komme gennem november uden slik og kage. Gah! Må.Ha.Honningkage.Nu…..

  Svar
  • sneglcille says:

   DET er Lebkuchen… De der poser du snakker om… Jeg ÆLSKER dem… Og undskyld. Virkelig. Men det er heldigvis snart december, SÅ må du tage revanche med et lille honninghjerte.

   Svar
  • sneglcille says:

   Brunede kartofler!!!! Synes både and og flæskesteg er overvurderet. Men brune kartofler!! (og sovs naturligvis) Hurra!

   Svar
 2. FruForstad says:

  Synes det er meget flot, at du har kategoriseret julemanden sammen med klovne og gøglere (og dukker, hvis du skulle spørger mig). Du har ret, han er en uhyggelig gammel mand, når jeg ser på ham med voksenøjne, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at han nok er alkoholiker. Ja jeg har fordomme om ældre mænd med meget røde næser.

  Svar
 3. Louise says:

  Ooooggg så sad man lige her og fik akut honningkage (og clementin. og juleskum. og æbleskive. og lebkuchen. og og og…) crawing her klokken halv et om natten.!! Bad! Very bad!
  Grrr… Jeg må ned og hamstre et lager imorgen :)!

  Du er ikke den eneste, der hader alt andet ved julen, end alle de HELT fantastiske syntetiske godter der fylder Netto’s hylder. Jeg melder mig under samme fane. 🙂

  Louise

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *