Hygge med de tykke

I går var jeg som sagt ude og spise med de højgravide kvinder i mit liv. Vi spiste pasta og brød, drak kaffe og spiste kager og talte om alt fra lejlighedskøb til babytøj og fra spøgelser til køkkenting der er formet som noget der bør ligge i en soveværelseesskuffe. Det var røvhyggeligt. Nanna og jeg fandt stor morskab i at overbevise Rachel om at hun sgu nok føder liiige om lidt, hvilket gav staklen en smule stress. Forståeligt nok. Pardon very much!
Jeg glæææder mig til at deres børn kommer UD, så jeg kan dikke dikke og snuse og blive røvskruk! Men indtil da, prøv så lige og se hvor fine de er:
Photobucket

9 replies
  1. Rachel says:

    Ja, pissesjove var I! Nææh nej – jeg har købt Malk billetter så han bliver derinde lidt endnu!!!;) ellers har du panikknappen Cecilie!!;)

    Dejlig aften! Næste gang er der vin på bordet!!!:)

    Rachel

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *