Historien om den orange lampe

Jeg købte for ikke så længe siden en ny lampe til min stue. Jeg har ønsket mig den i noget tid og fik endelig taget mig sammen til at købe den. Den fik hurtigt en plads i min vindueskarm, som er ret dyb og derved passer perfekt som lampe plads. Der stod den i nogle uger og var smadderpæn. Lige indtil at jeg en dag havde glemt at slukke den, kom hjem om aftenen og så min lejlighed udefra… Ja I kan nok allere godt fornemme hvor jeg vil hen, jeg bor jo i en stuelejlighed på Vesterbro og fra mit vindue kom der et flot skrigorange nærmest rødt skær…. Altså lignte min stue nu et af de mange bordeller der findes i området. Armen for helvede da! Behøver jeg næsten sige at lampen nu har fået en ny plads, væk fra vinduet…?!
Photobucket

3 replies
  1. Heidi says:

    Ha Ha Ha, Roomie kiggede på mig meget mærkeligt da jeg, i mit tømmermændsstate på sofaen under dyne, lige pludselig slår ud i vild latter! Du har i hvert fald lige fået mine tanker 2 minutter fra min selvmedlidenhed efter lidt for mange øl og G&T igår Tak for det:-)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *