Her går det godt

Efter Otto’s hjemkomst har vi haft travlt. Vi har drønet rundt til forskellige aftaler, været på legeplads,  i biografen, til juletræsfest, frokostaftaler, aftensmadsaftaler osv. Det har været drønhyggeligt, men også lidt hårdt for os begge ikke at kunne lave ingenting og bare slappe af og lige finde hinanden igen efter en uges adskillelse. Så i går, hentede jeg Otto tidligt. vi så film og bagte boller, drak varm kakao og åd klementiner. Legede i gården og gik tur i enghaveparken. Bare ham og mig. SÅ tiltrængt og dejligt. Vi faldt begge om allerede ved 19 tiden og jeg vågnede en time senere, på savlemåden. Og i dag var det lidt nemmere at aflevere ham i vuggestue, den der lede skylfølelse/dårlige samvittighed er blevet betydeligt mindre…

Det lyder meget idylisk, det er kun fordi at jeg har udeladt vores småkonflikter om f.eks. hvorvidt det var en god ide at spise æggesalat i sofaen. Vi var begge en smule irritable. Nogen havde PMS, andre er ved at finde sig godt tilrette i noget trodsalder og så havde vi  begge været oppe før klokken 6 (5:28 bare for at træde i det), før Ramasjang stod op:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *