DOVE

I forbindelse med Dove’s Self-Esteem Fund, som jeg jo er ambassadør for, er jeg blevet bedt om at afprøve nogle af deres produkter. Jeg fik en hel kasse fuld og er rigtig glad for flere af tingene. F.eks. En smaddergod håndcreme og en showergel, der dufter af granatæble. MEN særligt deres bodybutter er jeg blevet glad for. Photobucket
Jeg er i det hele taget en sucker for body butter, jeg synes det lyder lækkert (kropssmør?!) og når det er koldt udenfor fucker min hud altid, som i tørre områder på især armene, kløe på ryg og ben og den slags, så det er lige præcis sådan noget blødt lækkert creme jeg skal bruge. Den er drøj i brug og den trænger hurtigt ind i huden og gør hvad den skal. Når jeg smører mig efter badet, kan jeg tage tøj på nærmest med det samme. 1 2 3 klar. Perfekt! Noget andet jeg bliver nødt til at fremhæve er, at det for mig er et kæmpe plus at cremen er i en krukke og ikke en tube (hedder det ikke det?), så det gør det nemt at dosere. Jeg er udfordret når det kommer til at dosere (ja, don’t ask. Jeg kan heller ikke afstandsbedømme) og står ofte med labben fuld af creme (Høhøh), fordi jeg har travlt eller er ukoncentreret/distraheret, så sådan en krukke er altså lige i øjet. En kæmpe anbefaling herfra! Vigtigt og absolut værd at nævne igen, er at DOVE giver 1 krone til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade for hver solgt produkt!

(Sponsoreret)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *