De 3 bananer gjorde det igen…

I lørdags var jeg i Tap1 og se Malk De Koijn. Selvom det var min 9’ende(!!) koncert med dem, var jeg ligeså spændt som var det den første. Jeg vil lade dygtige Teis om at anmelde selve koncerten, som et gæsteindlæg senere (i morgen agtigt) og i stedet fortælle om mit stunt i garderoben efter koncerten. Jeg havde stort set ikke spist noget hele dagen, fordi jeg simpelthen var så spændt! Vi troppede op i god tid og fik et par fadøl og en god plads foran scenen. Efter en times ventetid i selskab med sjove mennesker og god musik, gik de på scenen og her stod den på 2 timer med armene i vejret og skrålen. Både min koncertbuddy (gæsteblogger Teis) og jeg selv var badet i sved og havde ingen stemme tilbage da koncerten sluttede. Adrenalinen pumpede og jeg kunne godt mærke at det prikkede lidt i ansigtet efter 2 timer i vakuumlignende svedbad foran scenen. Vi gik med strømmen ud i rygergården, røg en halv cigaret og gik så mod garderobekøen, hvor vi blev væk fra hinanden. Jeg fik det værre og værre, men skulle bare have min jakke (sgu!) så jeg kunne komme uuud. Få meter fra garderobepigerne, måtte jeg sætte mig på hug for ikke at dejse om. Men desværre bare for sent, for jeg besvimede og slog mit hoved på noget jeg aldrig fandt ud af hvad var. Jeg var hurtigt på benene igen, men den ellers planlagte bodegatur blev erstattet med en spegepølsemad på mit køkkenbord.
Alligevel var det en af de bedste aftener længe, for helvede hvor er de pissedygtige!! Dog var jeg/vi en smule skuffede over at der ikke blev spillet “Til de folk”, det er sgu da tradition??! Men ok, den er efterhånden så gammel at det måske er på tide at lade den ligge…. Øv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *