Telefonblogger med et sovende barn

Otto stod op for en lille time siden, kom ind i stuen helt krøllet og fin, med sin lidt for store natdragt og sin skildpaddebamse i hånden. Uden at sige noget tøffede han stille over gulvet, kravlede op i sofaen og lagde sig ovenpå mig, sagde smilende og træt: “hej mor” og lukkede derefter sine øjne og faldt i søvn. Han ligger her endnu og det er sååå hyggeligt, sutten hviler i mundvigen og han trækker vejret dybt og ser SÅ dejlig ud. Jeg kan ofte godt komme til at glæde mig lidt til han skal i seng om aftenen, sådan at jeg kan få et par timer alene, inden jeg skal sove. Det sjove er bare at når han ligger inde i soveværelset og jeg sidder i stuen, kan jeg godt have det som om at jeg savner ham. Skideskørt altså. Nu ligger han her og jeg får derved alt det gode på samme tid, crappy tv, “alenetid” OG Otto. Not bad! Jeg bør måske skovle ham ind i seng, og det har jeg også tænkt mig. Lige om lidt….. Skal lige indsnuse lidt mere lækkerhed. For han tager jo altså til tyrkiet om 3 dage (og denne gang skulle den altså være god nok… hæh!).
Ville skidegerne lige afslutte med et idylisk billede af situationen som den ser ud lige nu, med lækker dreng på maven and all, men iPhone kamera kombineret med aftenbelysning funker ikke.

I hører nok ikke mere fra mig i dag. Hav en god aften!

2 replies
 1. Sofie says:

  Det lyder jo fantastisk!! Er helt misundelig…
  Kender udmærket godt det med, at man glæder sig til de skal i seng og så savner dem når de kommer i seng. Min lækkerbebs har ikke fået en juniorseng endnu, så han kan ikke selv kravle ud af sengen.

  Og hvor er han altså sød Otto-manden. “hej mor”.. åh. smelte, smelte.
  God aften, sødeste Cecilie!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *