Back to hverdag: Man skal bare brokke sig

SÅ bliver alting bedre. Penicilinen virker! Kranietrykket er næsten væk og jeg kan have hovedet ned af igen (Pis! ingen undskyldning for ikke at tømme opvasker). Det var en fest i nat at kunne sove uden at være stablet op af alle puder i hele verdenen og helt uden at vågne med et sæt flere gange og være ved at drukne i sit eget snot (eeew!), for febrilsk at lede efter den forbandede næsespray.
Og ja, jeg er tilbage på bloggen… Har jeg været væk egentlig? njaeh vel ikke sådan rigtigt, men det føles altså sådan. Så ja, Im back, med et ligegyldigt indlæg, tadaaah!
Jeg løber stærkt i dag, rigtig stærkt, for at nå alting, da jeg jo pga sygdom og ynk, er blevet banket bagud både arbejdsmæssigt og personligt, så alt er ved det gamle, stress, dårlig samvittighed og søvnunderskud. Men det er måske slet ikke så slemt igen. Jeg vil fejre min raskhed med lidt dårlig samvittighed, i form af at arbejde ekstra i dag, hvilket betyder at Otto har en crazy lang dag i vuggestuen. I morgen må arbejdet så bøde, for der henter jeg Otto før klokken 16 og så skal vi holde velfortjent weekend, helt uden sygdom. Balance ikke sandt *blinkende og let svedig smiley*!
Nå…. Back to work.
Photobucket

Forresten: Jeg har drukket ornlig’ meget kaffe og spist en god håndfuld poletter, så jeg er liiidt hypet… “Don’t drink and blog”? Nejnej “don’t get high on caffeine (and/or sugar) and blog”.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *