Step away from the Marabou

Det har taget overhånd med det chokolade. Jeg tænker på det for meget. Faktisk gider jeg ikke spise mig sådan rigtig mæt i aftensmad, når jeg har Marabou i huset. Hvilket ikke er skidetjekket. SÅ, ikke mere chokolade. Eller… Det kan jeg ikke overholde. Så ikke mere Marabou ihvertfald. Det er slut. Jeg tager en kold tyrker. Starting … Now!!

Og hvorfor har der så været så stille de sidste par dage? Det er simpelthen så åndssvagt. Jeg var til fredagsbar (på en stripklub) med smukke unger mennesker fra Bloggers delight i fredags. Jeg var der i hvad? 3 timer. Drak måske 4 øl og har haft det skidedårligt siden. Kan kun drikke kaffe og appelsinjuice, spise chokolade (ikke Marabou!) og se fjernsyn med et øje åbent, da jeg bliver svimmel hvis jeg har begge øjne åbne ??!
Otto er sammen med sin far indtil i eftermiddag og jeg skal udnytte tiden til at få ordnet nogle hængepartier, har f.eks. lidt meget arbejde, noget gulvvask og andre hamrende interessante ting. Og jeg går i gang om lidt, det gør jeg. Skal bare liiiige drikke min kaffe og spise dem her:
Photobucket

(Marcipanbrød er ikke marabou)

7 replies
  • sneglcille says:

   Hvor er det sjovt du siger det, for jeg havde det SÅ underligt da jeg kom hjem til mine forældre (hvor jeg skulle sove, da de jo passede Otto). Og vi talte om det dagen efter, at jeg gik fra at være helt normal og ædru(ish) til at få hedeture og blive svimmel og være rigtig rigtig syg. Hmmmm. Forhåbentlig er jeg bare svagdrikker to the max. Har arbejdet virkelig meget og er skide udmattet, så forhåbentlig var/er det bare min krop der beder mig om at være god ved den.

   Svar
  • sneglcille says:

   Man må altid spørge.
   Det gik godt. Jeg er blevet forlænget og har fået lille lønforhøjelse også. Så det er dejligt 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *