Stadigvæk lang, slasket og spaltet on top

Min frisør måtte desværre aflyse i går, da hendes søn blev rigtig syg. Det er jo fair nok og smadder synd, men virkelig drønærgerligt. Jeg havde lige sat mig op til det helt store, følte mig klar og overmodig og havde endda lavet en lille video til at putte på min facebookside (relaaax med det der hår, jeg ved det godt. Det stopper nu.) hvor jeg gør et stort nummer ud af det er sidste dokumentation af mig med det lange hår. Oh well, det bliver jo bare en anden dag og indtil da må jeg leve med de filtrede, sørgelige, spaltede spidser. Men hvis det virkelig er alt der går imod mig, så skal det sgu nok gå. Hæh! Nok om hår. Jeg lover det. Jo, jeg gør.
Nu vil mit tarvelige hår og jeg tanke op på kaffe (og croissant) og gå i gang med dagens arbejde. God tirsdag !
Photobucket

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *