Simpelthen fredag!

SÅ! om 7 timer er det weekend og da det er en børnefri-weekend jeg går ind til, har jeg som altid ambivalente sommerfugle i maven. Jeg glæder mig til en weekend med øl, gode mennesker og søvn, men på den anden side er jeg allerede ved at blive småskør af at savne. Den første dag han er væk og den sidste inden jeg skal hente ham, er altid de værste. Men fridagene skal nydes, for det går stærkt og før jeg får set mig om er han hjemme igen.

Jeg lægger hårdt ud med fredagsøl hos en kollega i eftermiddag og tager derefter ud og mødes med J, til mad og mere alkohol.
I morgen skal jeg til fødselsdag hos min veninde (Tillykke med de 28 21 år, søde Lui).
Så alt i alt en flot weekend, som uden tvivl kommer til at trække tænder ud på søndag, med ondt i håret og bacon ad libitum på menuen.
Her skulle der havde været en fredagssang til jer, men jeg kan ikke komme på youtube, så den må I have til gode og istedet nøjes med et flot fuldebillede af yours truly.

Photobucket
God fredag og god weekend !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *