Opskrift(!) på virkelig god suppe. Psyko god!

Ok, jeg ved det godt. Et ret atypisk indlæg fra min side. Jeg er og bliver aldrig aldrig nogensinde madblogger og jeg tror ikke at jeg før har delt en opskrift herinde. Ikke min egen ihvertfald. Well, ventetiden er ovre (øh?!)… Her kommer opskriften på verdens bedste græskarsuppe. Den er børnevenlig, men kan sagtens spices op med lidt chili.
Opskriften er til 3-4 mennesker (vil jeg tro. Otto og jeg har i hvert fald mad til 2 dage).

1 hokaidogræskar
1 bagekartoffel
2 gulerødder
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 liter grøntsagsboullion
1/2 dl fløde
1 tsk paprika (eller chili)
Olivenolie
Salt og peber

Rens hokaidogræskaret (jeg beholdtes skrællen på, fjernede blot kerner, samt top og bund).
Skær græskar, kartoffel, løg og gulerødder i grove stykker og svits med olivenolie (eller smør, Whatever), hvidløg og paprika i 5-10 min. Hæld bouillon over og lad koge cirka 20 min. Blend med en stavblender, tilføj fløde, salt og peber.
That’s it!

Jeg havde nogle kolde ris i køleskabet som jeg smed i til sidst, det fungerede vildt godt ( i det hele taget skide smart med kolde ris i utålmodige børns brandvarme suppe – Mommylifehack).

Her skulle der have været et billede, men iphone billeder af mad er ikke sådan rigtig pænt. Men forstil dig en orange cremet sag, den er pæn og såååå god.

7 replies
 1. S says:

  Hej Cecilie 🙂

  Er der ikke noget galt med layoutet på din blog stadig? den er lidt ´”skæv” synes jeg.

  Hilsen fast læser på 6. md 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Hej S. Hmmm, Hvordan skæv mener du? 🙂 Jeg synes den skifter lidt udseende efter hvilken browser jeg bruger, Den ser nu ikke skæv ud synes jeg, men det kan sagtens være at jeg har set mig blind på det. Uddyb hjertens gerne 🙂

   Svar
 2. S says:

  hehe nåå okay, jamen sådan lidt ufærdig og forskellige str. skrift og sådan.. i forhold til de andres 🙂 og hvordan kan det være du ikke er oppe i headeren sammen med alle de andre navne?

  men super med reklamer ellers, håber de er gavmilde! 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Nååårh. Ja, det kan jeg måske godt se, det må jeg lige se om man kan gøre noget ved 🙂
   Jeg er ikke i toppen endnu fordi vi i ligger i kategorier, og da jeg er den eneste “livstils” blogger (indtil videre), ligger jeg nede i bunden alene, ligesom madbloggerne og beautybloggerne heller ikke er kommet i toppen endnu 🙂

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] til dagen efter, så bliver de enten brugt i salat, som “afkølende” fyld i supper (som nævnt her er det ret genialt til sultne utålmodige børn, pasta kan gøre samme trick), i boller eller […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *