Min redning (mindst en gang om ugen)

Photobucket
Photobucket
Madglad er en lillebitte madbiks i Oehlenslægersgade på vesterbro. Hver dag er der en ny dagens ret (samt et vegetarisk alternativ og for det meste en suppe). Til retten får du salat efter eget valg (så mange du lyster, der er et stort udvalg), lækkert brød og hummus. 65,- (60,- hvis du selv har embalage med). Børneportioner til 1/2 pris og så er der et legehjørne i den ellers minimale butik, til de utålmodige børn, samt juicebrikker til en 5’er. Hjemmebagt kage til en 5’er og desserter for 10 kroner (tirsdag og fredag).
Desuden er personalet skidesøde, også når der er travlt og det er der altid, den lange kø gør at man altså lige skal holde tungen lige i munden, væbne sig med tålmodighed og tage en stor fed jahat på, medmindre man som jeg henter mad direkte efter vuggestue ved 16:30/17 tiden, så er der næsten tomt.

Bor du i nærheden og har du endnu ikke prøvet madglad, så kom lige afsted. Hjemmesiden finder du her, jeg plejer at tjekke den hver mandag, så jeg på forhånd ved hvilken dag vi skal have mad derfra.
Eneste minus er at madglad ikke har åbent i weekenden.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ingen har betalt mig for at skrive dette indlæg, det er blot et tip fra mig til jer. Der er så meget crappy junk derude og Madglad er et sundt, nemt, dejligt alternativ og perfekt til børnefamilier.
Photobucket

16 replies
 1. StineD says:

  Enig. Madglad er totalt uundværligt. Kommer der også jævnligt. Du bør måske også fortælle, at man sparer lidt (en 5’er, mener jeg), hvis man har sin egen emballage med (hvilket jeg dog indtil videre aldrig har præsteret).

  Svar
  • sneglcille says:

   Det er rigtigt ! Det må jeg lige tilføje. Jeg har heller aldrig selv gjort det (jeg tænker ekstra opvask), men det er fedt at muligheden er der.
   Tak for påmindelsen ! 🙂

   Svar
 2. Prinsesse Suh says:

  Burde komme der oftere, da jeg arbejder på Vesterbro, men når jeg har fri fra arbejde skal jeg bare hjem, så det bliver oftere til Encke & Duers for mit vedkommende. Men når der skal arbejdes længe eller jeg har et arrangement kommer maden tit fra madglad, og vi har altid været tilfredse. Og som bonus har jeg 3 madbilletter og 10 kagebilletter, som jeg fik da jeg bestilte mad under kulturnatten, hvor de havde lotteri. Endnu en god grund til at komme der igen!

  Svar
 3. Christine says:

  øv der er lidt for lang fra nørrebro men skal helt sikkert prøves hvis jeg kommer forbi ved aftensmadstid:)

  Svar
 4. Ditte says:

  TAK – for tippet! Fik dejlig lasagne og salater i går. KÆMPE portioner til ingen penge, så har også en af salaterne med som frokost i dag 🙂 Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har fået mad fra Madglad. (Er allerede lidt bange for at det bliver en vane….)

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] det og jeg undgår at dø af stress med et træt ulvetimebarn på armen (og så er der jo altid gode gamle Madglad). Derudover synes jeg at det fungerer skidegodt at lade sit barn være med til madlavning og andet […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *