Lørdag aften

Tømmermændende hærger endnu, så det er ikke blevet til det helt store i dag. Men jeg tog dog J i hånden og spiste aftensmad på Wokshop. Nu er jeg trukket i joggingbuksen og har lagt mig under dynen med en bøtte Ben & Jerry’s (hvaaaad sker der for at sådan en lille fætter koster 60 kroner?! Tres!!).

Over and out!
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

4 replies
 1. En trofast læser says:

  Hej.
  Dette er ikke en decideret kommentar til overstående indlæg, men derimod en kommentar til hele din blog. Jeg synes den er noget nær super fantastisk! Din ærlighed, personlighed og smukke udseende. Dagen kan reddes af ét af dine ærlige indlæg.

  Efterhånden har jeg været trofast læser det sidste år og jeg er virkelig besat – historien om freelancer er super rørende også er det jo svært at forstå hvordan han kunne være sammen med “den gravide/ikke gravide”, hun må godt nok have været noget specielt, når han havde en så smuk pige som dig? Ja, jeg forstår det ikke… Men det er godt du er kommet videre og har fundet J.

  Jeg vil fortsat være trofast læser og jeg håber at du i mange år fortsætter med at skrive dine ærlige, sjove og rørende indlæg 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Det er så vildt… 60 kroner for 25 minutters satisfaction (jowjow, så stærkt går det). Men for helvede hvor er det godt! Gad godt vide hvad de putter i. Heroin?

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *