Gad fandme godt:

 • være sådan en som kunne gå i sneakers, uden at ligne en akavet teenager. Ved ikke hvad det er med mig, men det fungerer bare ikke. Ligegyldigt hvilken model og farve de er, ligner jeg en idiot, med store fødder og dårlig holdning.
 • have været til Snoop i går. I vega (= lige rundt om hjørnet). Fo’ shizzle!
 • holde ferie, et varmt sted. Min krop og hud nærmest skriger på varme, farve og saltvand.  Spraytan ? (Not so much, vel!?)
 •  shoppe amok. Bare svinge om mig med dankortet uden så meget at blinke. Min garderobe trænger til nye sager. Men jeg har ikke helt råd til at shoppe og har lovet mig selv at jeg skal skille mig af med noget, før jeg må købe nyt (lorte regel!). Har dog købt nye jeans (tak til Mie for anbefaling af weekday jeans – Optur!).
 •  have en pæn og feminin håndskrift. Jeg skriver med kæmpe klodsede blokbogstaver, som flyver rundt på papiret, fordi jeg bliver så ivrig og eddermame skal have skrevet tingene ned i en fart (så jeg ikke glemmer det).
 • at kunne gemme mit slik, så jeg har til flere dage. Mon det er fordi jeg har søskende at jeg er blevet sådan? Jeg kan ikke have et slikskab, for jeg udrydder hele molevitten i løbet af no time.
 • være en rigtig snegl,  besværligt eller ej (hæh!). Dem der følger med på facebook har allerede set billedet som en læser sendte mig i går, men resten skal da ikke snydes:Photobucket

Det minder mig i øvrigt om at der engang var en, der fandt frem til bloggen ved at søge på  “sexet snegl” (Eeew!)

2 replies
 1. Dorthe K says:

  Det der med sneakers – på et tidspunkt blir du så gammel at du vil skide på at du ligner en akavet teenager.. Og hvor det faktisk bare opfattes som en kompliment når nogen siger det – med tryk på TEENAGER!
  No, but oh no… At tømme slikskuffen på en halv aften har INTET at gøre med hvorvidt man har søskende eller ej! I know! Til gengæld har det alt at gøre med, at man bare ikke fik købt nok (og hey, hvis nogen kiggede i min indkøbskurv i går – please, lad være at kommentere her…)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *