En af de aftener

Hvor jeg virkelig ville ønske jeg havde taget billeder… Bare et enkelt. En aften med god mad, dejlige mennesker, rødvin, kage, stærk kaffe og en lækker unge (min egen). Rachel’s kæreste havde arrangeret surprisemiddag, i anledning af hendes fødselsdag i onsdags. Vi mødte alle op i deres opgang, med kage og gaver, og råbte surprise da hun åbnede døren, helt skingert og akavet. Hun blev skideglad! Vi blev ikke så længe, Otto og jeg, selvom stemningen var god og vinen smagte utrolig godt trillede vi hjem efter et par timer, lidt aftensmad, et glas vin og to stykker lagkage blev det til. Otto opførte sig eksemplarisk og holdte sig vågen indtil klokken 21.30, helt uden brok og pjevseri. Først da vi satte os i bussen faldt han om. Jeg fik på imponerende vis bakset ham ind i seng og taget tøj og sko af ham, uden at vække ham. Da jeg lagde dynen over ham, grinte han højt, i søvne (smelte smelte), altså har han nok også haft en dejlig aften.
Jeg har de sidste 2 timer ligget krøllet sammen på sofaen og set lidt “vild med dans” og “live fra Bremen”, hvilket jeg på en måde fortryder, nøhøøj en gang skabet pis. Begge dele. Jeeez! Så nu er jeg gået i seng og håber på at kunne sove uden at drømme om Tommy K på et dansegulv…

Godnat
/C

Edit:
Hov! Se nu der! Cykelrytterven har lagt et billede op. På twitter. Det hapser jeg.
Photobucket Pictures, Images and Photos

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *