Bloggen bliver 2 år

I dag er det 2 år siden at jeg udgav allerførste indlæg. Der er sket meget siden den eftermiddag. 614 indlæg…
Jeg har ævlet om barnevognsræs, udseende, min fødsel, et kæmpechok, let til tårer, lettelse, en betydningsfuld post-it, meget om ensomhed, rigtig rigtig meget om ensomhed faktisk. Jeg har mødt en sur cyklist, været på charterferie (tak Spies), drømt om en skæg mand, været lummer i netto, undret mig over danske børnebøger og snakket om irritationsmomenter. Teis har været gæsteblogger, Nanna skrev om Arthurs sygdom. Et par Vlogs er det da også blevet til, jeg har vist jer hvad der var at finde i min taske og jeg har vrøvlet og været ked af det (alligevel ret grænseoverskridende kan jeg godt se nu).

Tak for 2 fantastiske år. Jeg er overbevist om at jeg har de lækreste og sejeste læsere i hele verden! Tak for jer.

/Cecilie
Photobucket

18 replies
 1. lene says:

  TILLYKKE til snegcille-bloggen! Jeg er ret sikker på, at jeg har læst alle indlæg og kigger forbi hver dag.

  Tak for blog!

  Svar
 2. Anna says:

  Tillykke med blog, håber nogen bager dig en kæmpe kage og overstrømmer dig med kærlighed 🙂 Og så i øvrigt tusind tak for at turde dele det hele med os, glæder mig altid til at læse nyt fra din pen!

  /A

  Svar
 3. Tina says:

  Tillykke 🙂
  Synes nu ikke jeg har stødt på grænseoverskridelser – ikke af mine grænser ihvertfald.. Tak for det du har delt, og stadig deler. Det er underholdende, genkendeligt og bevægende på den fine måde.

  Venlig hilsen Tina

  Svar
 4. Christine says:

  Hej Cecilie!
  Jeg faldt over din blog for et par uger siden via en-eller-anden-blog (jeg kan faktisk ikke huske, hvilken det var).

  Først: tillykke med de 2 år!

  Dernæst: Hold da nu op for dælen, hvor er du bare SEJ! Jeg har nu læst samtlige dine indlæg, for det kunne jeg altså ikke lige lade være med – du er simpelthen så ærlig, du vader lige ind i dine læsere, og det er helt fantastisk!

  Jeg har en veninde, der står i den situation, du stod i som gravid – min veninde er lige nu 23, gravid i 8. måned og blev for to uger siden forladt af sin kæreste, fordi han “skal genfinde sig selv” (med en 18-årig 2.g’er, åbenbart). Jeg måtte med det samme linke din blog til hende – og hun elsker dig allerede (ja, det er et stort ord, men hun er jo gravid og sentimental). Jeg tror lidt, du er blevet hendes guru 🙂

  Hvad jeg ville med denne smøre? Selvfølgelig ønsker dig tillykke, og så sige: tak – du er skidesjov og skriver en fantastisk blog, og nu har du helt uvidende hjulpet min veninde i “kom-an”- processen (ja, det kalder hun den nu). Jeg stiller an til fødslen om en lille måned, og fremover finder hun nok mange gode “råd” og deslige her hos dig!

  Christine

  Svar
 5. Katrine says:

  Hej Cecilie!
  Ja, selvom jeg har været i det dér blogland on/off i samtlige af dine to år, så er jeg slet ikke kommet forbi din blog før i forgårs. Men så kom jeg efter det, kan jeg fortælle dig! Hver gang jeg har haft ti frie minutter er de blevet brugt på at læse HELE bloggen igennem, og nu kom jeg så til ..slutningen? Starten? Nutiden? Nutiden, ja.
  Åh hvor har jeg grinet, og smilet over din skønne knægt, og også knebet en lille tåre en enkelt gang eller to. Sneglcille.dk er hermed på listen over blogs der skal tjekkes for opdateringer dagligt!

  Klem til dig! (og den lækre knægt, altså!)
  KH Katrine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *