Atjuuh!

Jowjow den er god nok. Flere dårligdomme herfra… Min krop har givet op efter en weekend med manglende søvn og føde. Jeg er pt ramt af feber og forkølelse. Er syg på den måde, hvor jeg er for sølle til at bevæge mig ud i den virkelige verden, men for frisk til bare at sove. Jeg.keder.mig. Jeg har derfor set en helvedes masse serier, surfet nettet tyndt, og spist en del chokoladekiks… Og chips. Og så craaver jeg cola som bare fanden, hvilket er sært, for jeg kan ikke lide sodavand (hader brus!). Ved ikke hvorfor jeg bliver sådan når jeg er syg. Sådan klam i det. Det er skørt.
Nåh! Nu er dagen snart gået, og Otto kommer snart hjem (Fååårk hvor jeg glæder mig), men jeg har stadigvæk et par timer til at pleje min sygdom, og det vil jeg gøre. Der er suppe på komfuret, ligegyldigt tvshow i fjernsynet, ebay på computerskærmen og ingefærsthe i koppen. Sygdom fuck af.

Photobucket

2 replies
  1. Sofie Skou says:

    Aaaaaaatju!! Ja, herhjemme er jeg også blevet ramt (dog ikke med feber – 7.9.13!!).. Min krop kunne heller ikke klare et par dage med for meget stress 🙁 jeg håber snart at sygdommen fucker af og du nyder, at Otto er hjemme igen.
    God bedring herfra! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *