No no no no!

Ikke mere sygdom nu vel?! Pleeease! Lad det bare være udmattelse jeg kan fornemme i hele min krop. Det nu raske barn er afleveret hos Monsieur freelancer, hvor han skal være indtil onsdag, så det kunne lige passe at det er nu jeg går ned med snot og influenza. Jowjow, det ville da være strategisk smart at være syg nu, når jeg har mulighed for at ligge mig på langs i weekenden. Men ikke lige det jeg har allermest lyst til. Egentlig. Havde ret meget set frem til en weekend med veninder og gin & tonics. Så ellers tak.
Nej du, fredag aften, et par glas rødvin, noget lækker mad og en god nats søvn og så er det hele meget bedre i morgen, ikke?!!

Indlægget er leveret i samarbejde med Enarmet.com

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *