Mandagsdilemma i provokerende vejr

Det begyndte stille og roligt at dryppe da jeg cyklede Otto i vuggestue, da jeg kom ud efter at have afleveret ham stod det ned. Jeg havde glemt både adgangskort, pung og telefon derhjemme, så hjem med mig. Tørt tøj på, gummistøvler, pakket taske, tjek tjek tjek. Og ud igen… Eller… det er så her at jeg ligesom frøs fast og ikke kom videre. Jeg er gået i stå og sidder med en kop varm kaffe og glor ud på regnen, som tydeligvis ikke har tænkt sig at skride. Mens jeg overvejer mit næste move. Skal jeg trodse regnen og cykle de sure 6 kilometer til Ørestaden, skal jeg gå ned og finde bussen og metroen, eller skal jeg simpelthen holde fri, hente barnet tidligt og fyre op for noget varm kakao og disneyfilm?! 

Jeg ved godt hvad jeg allerhelst vil, men det er edermame ikke særlig voksent og det bider nok mig selv i røven på en eller anden måde… Så på med regngearet og uuuud! 
Mandag her kommer jeg… 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *