Mandagsævl

Igen er tiden fløjet afsted og weekenden er nådesløst blevet flået ud af kalenderen. Alle intentioner om lange ture i det pæne vejr, rengøring, mailbesvarelser og andre ting, som f. eks blogindlæg, er blevet erstattet med stirren ud i luften, kaffedrikning, øl, alt for meget slik (tror seriøst jeg har rekorden i at spise 200 gram Marabou. Hurtigst. Fuck det går stærkt!), reruns af ugens junktv og tjaaah ikke så meget andet.
Før man får set sig om står mandag og stirrer en intest ind i øjnene med sit tunge klamme ansigt. Bvadr! Jeg mødte 7:30 i morges, helt frisk (løgn) og veludhvilet (også løgn). Nu holder jeg en velfortjent (njaa) kaffepause, inden jeg igen går ombord i pdf filer og alt det andet sexede mit arbejde består af. Dog vil jeg sige at selvom jeg hater på mandag og synes at weekenden var for kort, er lige netop denne mandag helt ok, for når klokken slår 15:30 jerner jeg mod Vesterbro og henter Otto, som jo har været på weekend hos sin far, DET bliver fedt, for jeg savner ham, for helvede hvor jeg savner ham.

Hvad skete der i øvrigt for dis og tåge i morges??!! Amager fælled lignede seriøst noget fra en gyser. Spooky shit (agtigt). Photobucket

6 replies
 1. Emma says:

  Man burde starte mandag morgen med en dejlig løbetur! (ikke for at prale!!!!) men dejligt, at du får Otto hjem igen! 😉

  Svar
  • sneglcille says:

   Du har ret. Hvis tiden var til det, ville jeg gøre det… Måske. Meeen jeg cykler 13(!) kilometer hver dag (så meget for at prale) 🙂

   Svar
 2. Dragonfly says:

  Jeg kunne slet ikke forstå, hvor du var blevet af. Men der er du jo – du har bare skiftet til wordpress.
  Fedt, nyt design – men hold nu kæft nogle bannere, du har fået på!! Fik et chok, da jeg scrollede ned;) Nå, men det vænner man sig jo nok til – cuuuz you’re worth it;)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *