Jeg ved det godt

Jeg ynker og bloggen er kedelig for tiden. I am so sorry. Kan jo godt se at jeg mister læsere på det. Men lige nu ikk, der tæsker jeg igennem med fuldtidsarbejde og en 2 årig, og det er hårdt og jeg er træt (ikke syg!). Ynk ynk. Jeg håber som sagt at den kommende weekend kan hanke lidt op i mig, for jeg har en masse jeg gerne vil skrive om, men det bliver bare ikke til noget når jeg prøver. Derfor de kedelige hverdagsindlæg.

Som plaster på såret må I se et top kikset billede af mig, taget da vejret var godt. Og ja, det er vist et forsøg på at spanke mig selv der her er dokumenteret. Med overdrevet trutmund og midt i et rejehop.Virkelig lækkert og ikke mindst tjekket (som altid).  Tror absolut jeg har en fremtid som modeblogger.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *