I den enlige mors køleskab

Kunne ikke lade være med at grine, da jeg i går efter at have smidt gamle madvarer ud og omrokeret de 5 ting som ikke var blevet for gamle i mit køleskab, mødte dette syn på en af hylderne…
Photobucket
En flaske Bollinger champagne (nårhja og revet Mozzarella)….

Flasken er naturligvis en gave, jeg kunne aldrig drømme om at bruge 800-eller-hvad-den-nu-koster på champagne… Næææh du, den billige Lambrusco fra Netto er fin til mig eller en 70 kroners Asti, hvis det skal være rigtig flot. Dog glæder jeg mig til en dag at poppe(!) denne flaske og smage på sagerne. Skal bare lige have en lidt større anledning end at der er nye afsnit af “How I met your mother” eller at jeg endelig har fået oliepletten af min ruskindskjole, som for tiden er de største begivenheder i mit røvtrivielle liv.

11 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *