Fredag aften

“Muuar!” råbte en lille stemme fra soveværelset for 3 timer siden. Jeg lagde mig ved siden af ham og er lige vågnet, med alt mit tøj på og en halv pose P-tærter på tænderne. Efter noget much needed tandbørstning og lidt vand i hovedet er jeg nu lysvågen. Og da det jo er fredag et par minutter endnu, så jeg kan vel ligeså godt være sent oppe. Selvom det er ris til egen røv, da vi skal tidligt op ligemeget hvad, for selv hvis Otto sover “længe” i morgen, betyder det at vi står op senest 7:30 -og jo det er at sove længe for den unge mand, som gerne holder overfrisk morgenfest fra klokken 6, og kræver både underholdning, morgenmad og krammere, og han leverer da også gerne en lorteble (børn er herre klamme, sådan er det), så kan man da tale om en brat opvågning.

Nårh, jeg tror jeg må finde noget at se i fjernsynet, som kan gøre mig træt, der er vel også valgkamp om natten?! Ellers kan sovende Ramasjang måske hjælpe. 
Godnat derude ! 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *